Haberler

Kütahya'daki Cinayetin Sanıkları Adliyede

KÜTAHYA'da eşi ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü 25 yaşındaki fabrika işçisi evli 1 çocuk babası İsmail Yavuz'u bıçaklayarak öldürmekle suçlanan 38 yaşındaki Mehmet Cangür, eşi 34 yaşındaki Emine Cangür ile olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan kayınvalidesi 66 yaşındaki Ummuhan Bakır ve kayınbiraderi 36 yaşındaki Kadir Bakır adliyeye sevk edildi.

Olay dün saat 05.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Çeltik Sokak'taki apartmanın birinci kat dairesinde meydana geldi. İddialara göre, 1.5 aydır işsiz olan evli 1 çocuk babası Mehmet Cangür, geri dönüşüm fabrikasında çalışan eşi Emine Cangür'ün cep telefonundan aynı fabrikada çalışan İsmail Yavuz ile mesajlaştığını gördü. Mehmet Cangür, çocuğunu akrabasının yanına gönderdi, eşi Emine Cangür'ü de dövüp bacaklarından bıçakla hafif yaraladı. Cangür, bununla da yetinmeyip eşinin cep telefonundan İsmail Yavuz'a 'Eşim evde yok, Ankara'ya gitti. Eve gel' diye mesaj yolladı.

SES DUYULMASIN DİYE AĞZINI FULARLA KAPATMIŞLAR

Daha sonra eşini soyup bornoz giydiren Mehmet Cangür, İsmail Yavuz geldiğinde onu bornozla karşılayıp yatak odasına götürmesini istedi. İsmail Yavuz'u kapıda bornozla karşılayan Emine Cangür onu yatak odasına götürdü. Bu sırada odaya giren Mehmet Cangür de İsmail Yavuz'a saldırdı. Kaçmak isteyen Yavuz koridorda Mehmet Cangür tarafından defalarca bıçaklandı. Cangür, bağırma sesinin duyulmaması için İsmail Yavuz'un ağzını boyun fuları ile kapattı.

Yine iddialara göre Mehmet Cangür daha sonra telefonla kayınvalidesi Ummuhan Bakır ve kayınbiraderi Kadir Bakır'ı arayıp eve çağırdı. Kayınvalide ve kayınbiradere koridorda kanlar içerisinde yatan İsmail Yavuz'u gösteren Mehmet Cangür, "Bakın kızınız benim namusumu kirletti. Ben de o yüzden bu adamı bıçakladım. Şimdi bu cinayeti kızınız üstlenecek. Bu adamı kendisinin öldürdüğünü söyleyecek. Yoksa onu da öldürürüm" dedi.

Mehmet Cangür bu sırada İsmail'in can çekiştiğini görünce eşinin eline bıçağı verdi. Cangür, daha sonra eşinin elini tutarak İsmail'in boynuna ve cinsel organına doğru bıçağı sapladı.

Apartman sakinlerinin gürültü ve kavga sesleri nedeniyle 155 Polis İmdat hattını aramalarının ardından olay yerine polis ekipleri geldi. Emine Cangür elinde iki kanlı bıçakla kapıyı polislere açtı, cinayeti kendisinin işlediğini ve evde kimsenin olmadığını söyledi. Polisler içeriye girdiklerinde evde bulunan Mehmet Cangür, kayınvalidesi Ummuhan Bakır ve kayınbiraderi Kadir Bakır'ı gözaltına aldı. Olay yerine gelen sağlık ekibi de yaptığı incelemede 11 yerinden bıçaklanan İsmail Yavuz'un öldüğünü belirledi.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE UZUN GÖRÜŞMELER YAPMIŞLAR

Emine Cangür'ün sosyal medya hesapları ile cep telefon mesajlarında öldürülen İsmail Yavuz ile 3 aydan buyana arkadaş oldukları, eşinden boşanacağını yazdığı, sevgi ve aşk sözcüklerinin yanısıra 14 Şubat Sevgililer Gününde de uzun görüşmeler yaptıkları belirlendi.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince sorgulanan Emine Cangür cinayeti eşi Mehmet Cangür'ün işlediğini öne sürdü. Mehmet Cangür ise "İsmail'i bıçakladım ancak onu, son bıçak darbeleriyle eşim öldürdü" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan Mehmet Cangür, eşi Emine Cangür, kayınvalidesi Ummuhan Bakır ve kayınbiraderi Kadir Bakır adliyeye sevk edildi. - Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Yavuz Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title