Haberler

Kütahya'da Yolcu Otobüsü Devrildi: 8 Yaralı

Kütahya’da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

Kütahya'da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

Kaza, Kütahya- Tavşanlı Karayolu'nun 20. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mevlüt Yurdagül yönetimindeki bir seyahat firmasına ait 42 EEA 11 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Yurdagül ile yolculardan İskender Keles, Reyhan Gündüz, Kamil Çoban, Bilal Tokmak, Gökhan Alan, Melih Coşkun ve Fehmi İsmail Atay yaralandı.

Araçta sıkışan yaralı yolculardan biri, itfaiye ve sağlık ekiplerince kar yağışı altında uzun süren uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Kütahya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title