Haberler

Kütahya'da, Yangınlara Müdahale Eğitimi

Kütahya Orman Bölge Müdürü Ergüven: "Kütahya'da, ormanlarımızı korumamız için eğitim çalışmalarına büyük önem veriyoruz.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale Eğitimleri" başladı.

Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, yaptığı açıklamada, iş güvenliği ve yangınlara müdahale edilmesi konularında toplam 56 saat olarak ders verileceğini bildirdi.

Eğitimlerin, Kütahya Orman Bölge Müdürü Yarımcısı Mücahit Eracar başkanlığında, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Yavuz Helvacı, iş güvenliği uzmanları Başar Kavcin ve Recep Kurada tarafından verildiğini ifade eden Ergüven, şunları kaydetti:

"Yüzde 53'ü ormanların oluşturduğu Kütahya'da, ormanlarımızı korumamız için eğitim çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Çalışanlarımızın güvenli bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri bizim için çok önemli. En önemli şey insan hayatıdır. İşçilerimizin işlerini yaparken tüm tedbirleri almaları, son derece dikkatli olmaları gerekmektedir. Çalışanlarımıza iş güvenliği eğitimi veriyoruz ama önemli olan onların bu bilinçle çalışmalarında gerekli olan tüm tedbirleri almaları ve kendilerinin güvenliği için gerekli olan ekipmanları eksiksiz kullanmalarıdır. Eğitimin tüm personelimiz için verimli geçeceğine inanıyor, başarılar diliyorum."

Eğitimleri tamamlayan personele sertifika verilecek. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title