Haberler

Kütahya'da 'Yangına Etkin Müdahale' Eğitimi

Güncelleme:

Kütahya'da orman yangınlarıyla daha etkili mücadele edilmesi gayesiyle "Yangına Etkin Müdahale Eğitimleri" başladı.

Kütahya'da orman yangınlarıyla daha etkili mücadele edilmesi gayesiyle "Yangına Etkin Müdahale Eğitimleri" başladı. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm İşletmelerde gerçekleştirilecek olan Orman Yangınlarıyla Mücadele eğitiminin ilki Emet Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapıldı.

2014 yılı yangın sezonunun başlamasıyla start alan eğitim; Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Hamdi Şenyuva, Emet Orman İşletme Müdürü Erdal Güngör, İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şeflerinin katılımıyla yapıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğündeki tüm İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şeflerinin katılımıyla başlanan eğitim programında Bölge Müdürü Kenan M. Eryiğit

2014 yılındaki çalışma prensipleri, Yangında Organizasyon, Motivasyon, Kulecilerin ve Yangın Ekiplerinin Eğitimi, Ekip ve Ekipmanların Kontrolü, Helikopter Denetimi,

Söndürme Hataları, Denetim, Sorumluluk Bilinci, Kamuoyunda Yangın Konusu, Eğitim, Genç ve Meşcere Bakımları hakkında bilgi ve Dikkat edilmesi özellikle istenilen bu ve benzeri konularda direktiflerini verdi.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar tarafından Orman Yangınları Mücadele ve Söndürme Usül ve Esasları, Yangınla Mücadelede Kullanılan Araçlar ile Alet ve Edavatın Kullanma Teknikleri İş Sağlığı ve Güvenliği ile İlgili Uyulması Gereken Kurallar anlatıldı.

Özellikle Orman İşletme Şeflerine İlk Müdahale Aracı, Arazöz ve Su ikmal Aracı hakkında uygulamalı eğitim verilirken; bölgede muhtemel orman yangınlarına karşı etkili müdahale için bu eğitimlerin büyük önem taşıdığı bildirildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Kenan Eryiğit Kütahya Emet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title