Haberler

Kütahya'da Üniversite Öğrencileri Yemekten Zehirlendi

Kütahya'da Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'na ait kız ve erkek öğrenci yurtlarında kalan 30 öğrenci akşam yemeğinden sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Kütahya'da Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'na ait kız ve erkek öğrenci yurtlarında kalan 30 öğrenci akşam yemeğinden sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Üniversite öğrencilerinin yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenmiş olabileceklerini belirtildi.

Olay 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda meydana geldi. Kız ve erkek öğrenci yurtlarındaki yemekhanelerde akşam tavuklu pilav yedikleri belirtilen 30 öğrenci ilerleyen saatlerde rahatsızlandı. Öğrenciler ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yurtlar Kurumu Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title