Haberler

Kütahya'da "Toplum Yararına Çalışma Projesi Protokolü"

Kütahya Belediyesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında protokol imzalandı.

Kütahya Belediyesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında protokol imzalandı.

Belediye binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, çevre temizliği, park düzenlemesi ve bakım, onarım ve temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere 120 kişinin geçici süreyle istihdam sağlanacağını söyledi.

Geçici işçilerin 6 ay süreyle toplum yararına çalışacağını anlatan Saraçoğlu, "Toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleşmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin, çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek iş gücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İşsizlerimiz, geçici gelir desteği sağlamak amacıyla bu protokolle Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde çalışacaklardır" diye konuştu.

Daha sonra Saraçoğlu ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fahrettin Eren Türkmen tarafından protokol imzalandı.

Kaynak: AA / Yerel

Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title