Haberler

Kütahya'da Siste Zincirleme Kaza 10 Yaralı

Kütahya'da siste zincirleme kaza: 10 yaralı

KÜTAHYA'da sis ve buzlanma nedeniyle aynı istikamete gitmekte olan 6 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada yaralanan 10 kişi hastanelere kaldırıldı.

Kaza sabah saatlerinde Kütahya- Tavşanlı karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Tavşanlı'dan Kütahya istikametine gitmekte olan 34 BT 9974, 43 EA 290, 34 FG 9282, 45 YA 8889 plakalı otomobiller ile 43 DE 896 plakalı kamyonet ve 43 UV 803 kamyon yoğun sis ve yolun buzlanması nedeniyle birbirlerine çarptı.

Kazada 6 araçta bulunanlardan Abdulselam Kocabaş, İbrahim Doğan, Meriç Emrah Akgün, Halil Özarslan, Nezire Saldık, Mehmet Doğan, Hakan Boyer, Kemal Ulu, Bahri Dere ve Gülsüm Seren Saltık yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tavşanlı Doç.Dr.Mustafa Kalemli Hastanesi'ne kaldırıldı. Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yaralılardan Bahri Dere ile Gülsüm Seren Saltık'ın durumlarının ağır olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tavşanlı Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title