Haberler

Kütahya'da 'Şifayı İçinde Ara' Konulu Konfarans

Kütahya Altın Çocuk Kreş ve Çocuk Kulübü tarafından organize edilen ’şifayı içinde ara’ konulu konferansa konuşmacı olarak Sosyolog ve Aile Danışmanı Mükerrem Cahide Saraoğlu katıldı.

Kütahya Altın Çocuk Kreş ve Çocuk Kulübü tarafından organize edilen 'şifayı içinde ara' konulu konferansa konuşmacı olarak Sosyolog ve Aile Danışmanı Mükerrem Cahide Saraoğlu katıldı.

Mükerrem Cahide Saraoğlu seminerde, çocuklardaki yeme problemleri ve günümüz çocuklarının doğadan uzak olmalarının sonuçları üzerinde durdu.

Seminerde ayrıca hastalıkların altında yatan zihinsel nedenler ve bunların çözüm yollarını anlatan Saraoğlu, seminer sonrası salondaki katılımcılara toplu terapi yaptırdı.

Altın Çocuk Kreş ve Kulübüne bu tür faydalı faaliyetleri için teşekkür eden veliler, seminer çıkışı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Katılımcılar seminerde kendileri ve çocukları adına sıra dışı bilgilerle karşılaştıklarını, seminer sonrası uygulanan toplu terapi sayesinde ise, hafiflediklerini, yüklerinden arınmış bir ruh hali hissettiklerini belirtiler.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title