Haberler

Kütahya'da Orman Bölge Müdürlüğü'nün Binaları Yenileniyor

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çiftçi'ye Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün durumuyla alakalı bilgiler sunan Kinay, "Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün ilimizde idare binası, ek bina ve hizmet evi ile misafirhanenin bulunduğu 3 ayrı hizmet birimi bulunmaktadır. Bunlardan idare binası ve C Blok hizmet evleri ile ilgili yapılan teknik incelemelerde deprem yönetmeliğine uygun olmadığından, yıkılarak yerlerine yenilerinin yapılması gerektiği belirtilmiştir. C Blok Lojmanlarının boşaltılması için oturanlara tebligatlar gönderilmiştir. Farklı binalarda bulunan ve çoğunluğu depreme dayanıklılık açısından riskli olan bu binaların yerine, bütün bu tesislerin bir arada olduğu ve olası bir deprem riskine karşı dayanıklı, modern bir bölge müdürlüğünün ve hizmet binalarının yapılabilmesi için Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi'yi makamında ziyaret ettik. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur ve Özel Kalem Müdürü Polat Pamuk'un da hazır olduğu görüşmede, Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsü'nün yeri, projesi ve finansal durumu hakkında istişarelerde bulunduk. Genel Müdür İbrahim Çiftçi en kısa sürede kampüsün yapılabilmesi için Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur'a gerekli talimatı verdi. Buradan Kütahya'mıza müjdeyi vermek istiyorum: İnşallah en kısa zamanda; idare binası, sosyal tesis, yangın hareket merkezi, ilk müdahale ekip binası, kuruma ait araçlar için araç parklarının bir arada olduğu, orman koruma faaliyetleri ve diğer tüm faaliyetlerin daha kısa sürede ve daha etkili olarak sağlanabileceği, Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsümüzün projelendirme işlemleri başlatılacaktır. Kütahya'mıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çiftçi Hasan Fehmi Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title