Haberler

Tokat Plevnespor Kafilesi Zehirlendi

Güncelleme:

Alanya'da voleybol turnuvasına katılan Tokat Plevnespor kafilesi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Alanya'da voleybol turnuvasına katılan Tokat Plevnespor kafilesi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre olay dörtlü turnuva için Alanya'ya gelen Tokat Plevnespor oyuncuları ve teknik ekibinin kaldığı Güllerpınarı Mahallesi'ndeki otelde meydana geldi.

Atatürk Spor Salonu'nda 2. Lig Erkekler Voleybol takımlarından Alanya Türk Telekomspor'un hazırlık çalışmaları kapsamında Alanya Belediyesi ev sahipliğinde 20–22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği turnuvaya Sivas 4 Eylül Spor ve Adana Beyzaspor ile katılan Tokat Plevnespor'un 15 kişilik oyuncu ve teknik ekibi mide bulantısı ve kusma şikayeti iddiasıyla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 otel müşterinin de bulunduğu gıda zehirlenmesinin yenilen tavuk etinden kaynakladığı iddia edilirken, hastaneye kaldırılan Aslan Ekşi (24), Bahattin İlter (50), Cemal Bora Şensoy (28), Yusuf İnekçi (22), Bekir Sarıkaya (23), Hüseyin Özçoşar (69), Volkan Güç (33), Abdullah Yakar (44), Emin Yolver (27), Mehmet Dönmez (43), Ali Rıza Tayoğlu (54), Fatih Ürün (26), Mustafa Karahançer (20), Semih Çelik (24), Serdar Semerci (31), Sergio David (29), Gaitan Balonas ve Eser Kıvanç Bölükbaşı (41) tedavi altına alındı. 8 oyuncusu ayakta tedavi gören Tokat Plevnespor kafilesi ile 3 otel müşterisi serum tedavisinin ardından taburcu edildi. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Alanya Belediyesi Türk Telekomspor Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title