Haberler

Kütahya'da 'Kütahya ve Sağlıkçının Gözüyle' Konulu Fotoğraf Sergisi

Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü ile Kütahya Tabipler Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Kütahya ve Sağlıkçının Gözüyle' temalı fotoğraf sergisi, halkın beğenisine sunuldu.

Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü ile Kütahya Tabipler Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Kütahya ve Sağlıkçının Gözüyle' temalı fotoğraf sergisi, halkın beğenisine sunuldu.

Sergi etkinliğinde açılış konuşmasının Dr. İsmail Tunçalp tarafından yapılmasından sonra, İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Gaygısız söz alarak bir konuşma yaptı. Dr. Erkan Gaygısız konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Tıp Bayramı vesilesiyle ortaklaşa düzenlenen fotoğraf sergisine hepiniz hoş geldiniz. 1919'dan beri Tıp Camiasının Bayramı olarak kutlanan Mart Tıp Bayramı, 1970'li yıllardan itibaren Tıp Haftasına dönüştürüldü. Sağlık çalışanlarının hangi şartlarda çalıştığı, bu hizmeti sunarken nelere maruz kaldığı, ne düşündüğü, ne hissettiği hepinizin malumudur. Aslında baktığımızda 365 gün kutlanması gereken günlerden sadece bir günü burada yad ediyoruz.Bir anlık dikkatsizliğin, bir başarısızlığın ucunda, bir can olduğu bilinciyle, her an pek çok insandan daha çok stres yaşayan, dolayısıyla çalışma temposuna rağmen asla kendisinde yorulma hakkı görmeyen sağlık çalışanlarını, hayatı nasıl gördüğüne dair, burada küçük anekdotlar sergilemeyi istedik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından sergi açılışı, Vali Şerif Yılmaz açılış kurdelesini kesmesi ile gerçekleştirildi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara, Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Gaygısız, il müdürleri, sağlık çalışanları ve davetliler katıldılar.

Sergi açılışının ardından Vali Şerif Yılmaz, Sındırgı Halıcılar Derneği'nin Halı Sergisi'ni gezerek, yetkililerden sergi ve dokumacılık hakkında bilgiler aldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Tabipler Odası Tıp Bayramı Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title