Haberler

Kütahya'da "Kardeş Okul" İçin Kitap Topladılar

Kütahya Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu, "kardeş okul" olarak belirlenen Dumlupınar Başkomutan Mustafa Kemal Ortaokulu ve Gazi İlkokulu'na kütüphane oluşturulması için 2 bin kitap bağışladı.

Kütahya Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu, "kardeş okul" olarak belirlenen Dumlupınar Başkomutan Mustafa Kemal Ortaokulu ve Gazi İlkokulu'na kütüphane oluşturulması için 2 bin kitap bağışladı.

Emekli olduktan sonra gönüllü kitap toplanan kampanyalar düzenleyen Zeki Aktürk, yaptığı açıklamada, bugüne kadar düzenlediği kampanyalarla 13 okula kütüphane kurduğunu söyledi.

Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlediği kitap toplama kampanyasını da organize ettiğini ifade eden Aktürk, şöyle konuştu:

"Kitaplar benim her şeyim. Emekli olduktan sonra kütüphanesi olmayan okullara da kütüphane kurulması için çalışmalar yapıyorum. Bu kapsamda Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu'nda kampanya düzenledik. Öğrencilerimiz kampanyaya yoğun ilgi gösterdi ve topladığımız 2 bin adet kitabı kardeş okul olarak belirlenen Dumlupınar Başkomutan Mustafa Kemal Ortaokulu ve Gazi İlkokuluna kütüphane oluşturulması bağışladık. Benim amacım merdiven altında kalan dolapların içerisinde hapsedilen kitapların okunmasını sağlamak."

Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Vehbi Keler de kütüphane kurulması için kitap toplama kampanyasına destek veren öğrencilere teşekkür etti.

Keler, toplanan kitapların kardeş okul olarak belirlenen iki okulda kütüphane oluşturulması için okul yetkililerine teslim edildiğini bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

dumlupınar kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title