Haberler

Kütahya'da İki Aile Arasındaki Silahlı Kavga

Kütahya'nın Emet ilçesinde, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren amca ve yeğeninin cenazeleri, toprağa verildi.

Kütahya'nın Emet ilçesinde, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren amca ve yeğeninin cenazeleri, toprağa verildi.

İlçeye bağlı Gürpınar köyünün girişinde iki aile arasında çıkan ve biri kadın 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgada ölen Mesut Akkaya ile yeğeni Abdullah Akkaya'nın cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Gürpınar köy camisine getirildi.

Amca ve yeğeninin cenazeleri, burada kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Defin sırasında sinir krizi geçiren aile bireylerini yakınları teskin etmeye çalıştı.

Olası bir olaya karşın çok sayıda polis ve jandarma ekibi köyde güvenlik önlemi aldı. Olayda yaşamını yitiren diğer iki kişinin defin işleminin ise güvenlik gerekçesiyle yarın yapılacağı öğrenildi.

Silahlı kavga olayının zanlısı Ali Osman İ. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlçeye bağlı Gürpınar köyünün girişinde Kürşat İlhan (24) idaresindeki otomobil ile Abdullah Akkaya (26) yönetimindeki otomobil çarpışmış, maddi hasarlı kazanın ardından pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı kavgada Kürşat İlhan ile annesi Esengül İlhan (55), Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya (40), dedesi Abdullah Akkaya (70) ve köyde ikamet eden Mehmet Keskin (32) yaralanmıştı.

Yaralılardan Kürşat İlhan ile annesi Esengül İlhan, Abdullah Akkaya ile amcası Mesut Akkaya Emet Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Abdullah Akkaya Gürpınar Kütahya Emet 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title