Haberler

Kütahya'da Halka 2-b Bilgisi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, 2-B çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, 2-B çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Orman Bölge Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Niyazi Aydın tarafından köy muhtarlarına orman kadastrosu yapılacak olan 2/B çalışmaları ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nde 2015 yılı için 41 birimde 2-B kadastrosu çalışması programlanmış olup, program Orman Genel Müdürlüğü'nce onaylanarak, orman kadastro başmühendisliklerinin görevlendirmeleri yapıldı.

Aydın, "Çalışma ilanı yapılan köylerde çalışmalar başlamadan önce çalışmanın yapılacağı köylerdeki vatandaşların 2-B çalışmaları ve bu çalışmalarla ilgili hak ve hükümlülüklerinin ne olduğu konularında bilgilendirilmesinin uygun olacağı düşünülerek köylerde bilgilendirme toplantıları düzenleniyor.Konu ile ilgili olarak bilgilendirme toplantılarına 4 köyde başlandı. Bilgilendirme toplantıları Tavşanlı ilçesine bağlı, Kozluca ve Karlı köyleri ile Kütahya merkeze bağlı Sulu ve Karsak köylerinde yapılmış olup, toplantılara peyderpey devam edilmektedir. Bilgilendirme toplantılarında vatandaşlara 2-B çalışmasının yapılışı, ilan süreleri, vatandaşların yapacağı başvuru ve itirazların ne zaman ve nasıl yapılacağı konularında hazırlanmış olan sunum ile birlikte satış konusunda da bilgiler verilmektedir" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Kütahya Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title