Haberler

Cezaevi Firarisi Dehşet Dolu Anlar Yaşattı

Güncelleme:

Kütahya'da geçtiğimiz ay götürüldüğü hastaneden firar eden tutuklu Süleyman Geriş, polise uzun süre direndikten sonra biber gazı ve sis bombası atılarak etkisiz hale getirildi.

Kütahya'da bir ay önce firar eden tutuklu Süleyman Geriş, evinde bir arkadaşını kısa süre rehin alıp serbest bıraktı. Eline av tüfeğini alan Geriş, eve kimseyi yaklaştırmadı. Polislerin sis bombası atması üzerine balkona çıkan Özgeliş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

BİR AYDIR ARANIYORDU

Alınan bilgilere uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Kütahya E Tipi Cezaevi'nde kalan Süleyman Geriş bir ay önce jandarmalar tarafından rahatsızlığı nedeniyle götürüldüğü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden kaçtı. Bir aydır aranan Geriş Sazak Mahallesi Aksu Caddesi'ndeki evinde av tüfeğiyle pencereden havaya ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

ARKADAŞINI DA ÇIKARTMADI

Gelen polislere teslim olmayan Süleyman Geriş, yanında bulunan arkadaşını da evden dışarı çıkartmadı. Polislerin çabası sonucu Geriş, arkadaşının pencereden dışarı çıkmasına izin verdi.

"KENDİMİ ÖLDÜRENE KADAR BURADAYIM"

Elindeki av tüfeğiyle eve kimseyi yaklaştırmayan Süleyman Geriş "Ölene kadar evden çıkmayacağım, savaşacağım. Kendimi öldürene kadar buradayım. Zaten bütün sevdiklerimi kaybettim" diye bağırdı.


Polisler pencereyi kırarak içeriye biber gazı ve sis bombası attı. Bunun üzerine balkona elinde bıçakla çıkan Geriş, polisler etkisiz hale getirdi. Geriş gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü, olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Evliya Çelebi Kütahya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

vartoMobil-ANDROID:

yav iki saat izin verin carsiyi bir birine katsin vetan polunmez sahit olmaz desin sakinlesir lo

1
18
yanıtYanıtla
sarı 67:

en son polis otosundan sedyeye koyarken polis memuru acaba sedyeye insan deyilde çuvalmı koyuyo ne olursa olsun o bi insan ve insan olsunlar o polis memurunu kınıyorum

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title