Haberler

Kütahya'da AK Parti'nin Belde Belediye Başkan Adayları Belirlendi

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, Kütahya merkez ve ilçeler bağlı belde belediye başkan adaylarının belirlendiğini söyledi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, Kütahya merkez ve ilçeler bağlı belde belediye başkan adaylarının belirlendiğini söyledi.

Gazel, Domaniç Çukurca'da Mehmet Özer, Gediz'in Eski Gediz beldesinde Ercan Şimşek, Gediz Gökler'de Murat Bardakçı, Gediz Yenikent'te Ramazan Sağlam, Kütahya Seyitömer'de Mehmet Fahrettin Eren, Simav Akdağ'da Yakup Oran, Simav Çitgöl'de Yusuf Yalçınöz, Simav Demirci'de Mehmet Korkmaz, Simav Günel'de Halil İbrahim İlhan, Simav Naşa'da Kadir Bütüner, Tavşanlı Balıköy'de Ramazan Özer, Tavşanlı Kuruçay'da Erhan Demiray, Tavşanlı Tepecik'te Adnan Korkmaz ve Tavşanlı Tunçbilek'te de Agah Aşkın'ın yerel seçimlerde adaylarını olduğunu ifade etti.

Yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını dile getiren Gazel, "Belde belediye başkan adaylarımıza hayırlı olması temennisiyle tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyoruz. Belde Belediye Başkan Adaylarımızın Beldelerinde yapılacak seçimlerde başarılı olarak zaferle çıkacaklarını gönülden inanıyoruz. Belde Belediye Başkan adaylarımızı İl Teşkilatımızda toplayarak kendileriyle seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili istişare toplantısı yapacağız. Bu noktada Belde Belediye Başkan Adaylarımıza tekrar başarılar diliyor, Ak Parti Belediyeciliğini her ortamda ve her yerde göstermelerini ve anlatmalarını istiyoruz. Bu arada ilçe Belediye Başkan adaylıklarımızın da birkaç gün içerisinde ilan edilmesini beklemekteyiz. İnşallah tüm adaylarımız açıklandığında görkemli bir aday tanıtım programı ile tüm Kütahya kamuoyunu adaylarımızla tanıştıracağız. İl Belediye Başkan Adayımız Kamil Saraçoğlu ile seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Mahallelerimizde toplantılarımız ve gezilerimiz olumlu bir şekilde sürmekte kamu kurumlarımız sivil toplum kuruluşlarımız diyaloglarımız devam etmektedir. Her bir vatandaşımıza ulaşma noktasında başarılı çalışmalar içerisindeyiz. Bu buluşmalarda ve görüşmelerde vatandaşlarımızdan olumlu görüş ve izlenimler almaktayız. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu enerji çalışmalarımızı daha da güçlendirmektedir" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Gazel Ak Parti Domaniç Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Yavuz ORANsimavegder@hotmail.com:

SİMAV AKDAĞ BELDESİ ADAYI YAKUP ORAN, DÜRÜST,BECERİKLİ,BELEDİYE TECRÜBESİ OLAN,TUTTUĞUNU KOPARAN BİRİSİ.HAYIRLI OLSUN

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title