Haberler

Kütahya'da Açığa Alınan Kamu Görevlisi Sayısı 544'e Yükseldi

Kütahya Valiliği, terör örgütü FETÖ/PDY bağlantılı olduğu tespit edilen 544 kamu görevlisinin görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Kütahya Valiliği, terör örgütü FETÖ/PDY bağlantılı olduğu tespit edilen 544 kamu görevlisinin görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı. İl genelinde 1 hastane, 12 okul, 1 vakıf, 11 dernek, 15 yurt ve 6 eğitim kurumu kapatıldı.

Kütahya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, "15 Temmuz 2016 sonrası meydana gelen gelişmeler sonrası ilimiz genelinde son durum itibarı ile İl Emniyet Müdürlüğü'nden 51, İl Jandarma Komutanlığı'ndan 1, İl Defterdarlığı'ndan 6, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 451, İl Müftülüğü'nden 4, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden 2, Tapu İl Müdürlüğü'nden 1, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden 7, Orman Bölge Müdürlüğü'nden 1, KYK İl Müdürlüğü'nden 1 TKDK'dan 4 ve GLİ Müessese Müdürlüğü'den de 15 personel görevinden uzaklaştırılmıştır" denildi.

Açıklamada, ayrıca OHAL kapsamında 1 hastane, 12 okul, 1 vakıf ve 11 dernek, valilik tarafından ise 15 yurt ve 6 eğitim kurumunun kapatıldığı belirtildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kütahya Valiliği Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title