Haberler

14 Yaşındaki Kıza Tecavüze 18 Tutuklama!

Güncelleme:

Kütahya'da 14 yaşındaki H.A. isimli ortaokul öğrencisine tecavüz ettikleri iddia edilen 20 şüpheliden 18'i tutuklandı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde yaşayan H.A. isimli öğrenci, ailesine ilçedeki bazı kişilerin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Ailesinin şikayeti üzerine polis soruşturma başlattı. Soruşturmada ortaokul öğrencisi H.A.'nın ifadeleri doğrultusunda yaşları 19 ile 40 arasında değişen 20 şüpheli gözaltına alındı.

2'Sİ SERBEST BIRAKILDI, 18'İ TUTUKLANDI

Yaşı küçük çocuğa cinsel saldırıyla suçlanan şüpheliler ifade verme işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si savcılıkta serbest bırakılırken A.E., İ.Ö., M.K., C.B., S.E., M.E., T.B., S.G., H.D., A.A., M.S., T.A., Y.G., S.M., C.M., R.B., R.O. ve V.F.Ş. isimli 18 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 18 kişi daha sonra Kütahya E Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

BİR ŞÜPHELİ DE ARANIYOR

Öte yandan polis cinsel saldırı suçuna karıştığı iddiasıyla bir şüpheliyi de arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Emet Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

by by hepinizmobilWeb@haberler.com:

Yaw bu adamlar faziletci, mhpli ve akpli kesim değil mi Bunlarin her sözü şeriat nasil böyle birşey yaparlar ki Orda ogreciydim üniversiteyi kapatmak için yazi toplamislardi ahlakli genc kalmayacak diye bakıyorum da ahlaklari hakikaten sifir Mal etme diyeceklere ulan bir iki üç kişi değil 20 kisi

18
10
yanıtYanıtla
YAVUZ SELIM HANMobil-IOS:

RTE NIN YENI TÜRKIYESI.....

10
16
yanıtYanıtla
Kubat AkilmobilWeb@haberler.com:

Tabi işin aslını bilmeden konuşulmaz genel itibari ile söylüyorum herkes haddini bilecek kızlar da kuyruk sallamayacak erkekler de adam gibi davranacak ülkemizde müslüman gibi yaşanmıyor

6
16
yanıtYanıtla
new turkey:

Welcome to New Turkey

3
16
yanıtYanıtla
irfan04:

bu olaylar sadece tukiyede olmuyor dunyanin her yerinde oluyor. . . . RTE. . ne suçu var omu diyor gidin buyle seyler yapin. . . cahilller . . .

7
10
yanıtYanıtla
zafer:

bugün Türkiye nin neresinde olursanız olun, 14 yaşında bir kıza sokakta laf bile atsanız ve kız bağırsa , orada toplananlar sizi linç ederler. peki kızın yaşadığı yer dağ başı mı, köy filanda değil, büyükçe bir kasaba, yani tenha ıssız bir yer değil. görülüyor ki kız bir arabaya atılıp , kaçırılıpda tecevüze uğramamış, kız izin vermesse sokakta kimse kılına dokunamaz, o kadar okula gidip gelen kız var, niye bir başkası değilde bu kız. bunlarıda düşünmek lazım yorum yaparken.

4
12
yanıtYanıtla
hanne:

idam idam idam gelsiiiiiiin yeter artik kaç tane yavrunun hayati kararacak duyun sesimizi

15
1
yanıtYanıtla
Kubilay TürkMobil-ANDROID:

Türk'e yanlış olmaz

5
9
yanıtYanıtla
EmrahMobil-ANDROID:

Hapisteki adamı bedava beslersen bunun sonu gelmez. Hapistekileri amale gibi çalıştırıp devletw ek gelir elde edeceksin. Bulunduklari bolgelere gore is vericeksin. kirsaldakilere tarla bellettir mesela ciftcide rahat etsin bunlarda yattigi yerden karinlari doymasin. yedikleri ekmegi bari kazansinlar. He idam olsa o tabiiki daha iyi. 3 kisiyi idam et bak bakalım bi daha yapan çıkıyor mu.

13
1
yanıtYanıtla
yaman02:

MHP nin kalesi normal

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title