Haberler

Kütahya Belediyesi'den Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ’Kutlu Doğum Haftası’ etkinliğinde, şair Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kutlu Doğum Haftası' etkinliğinde, şair Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı.

Dumlupınar Spor Salonunda düzenlenen programa Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Yüksel Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölkeli ile Murat Arık, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ve vatandaşlar katıldı.

Kutlu Doğum Haftası programı Kur'an-ı Kerim'i ve ezanı güzel okuma yarışmasının birincisi Osman Vahit Özdal'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra Dursun Ali Erzincalı sahneye çıktı. Hz. Muhammed'in hayatını şiirsel bir üslupla anlatan Dursun Ali Erzincanlı konuklara duygu dolu anlar yaşattı.

Program hediye takdimiyle sona erdi. Gecede sunucu Mikail Şimşek ile Kur'an-ı Kerim'i ve ezanı güzel okuma yarışmasının birincisi Osman Vahit Özdal hediyesini Vali Şerif Yılmaz'ın elinden alırken, Dursun Ali Erzincalı'nın hediyesini ise Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu verdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ali Erzincanlı Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Şerif Yılmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title