Haberler

Kütahya AK Parti'de Bayramlaşma

Kurban Bayramı münasebetiyle AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı münasebetiyle AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye eski Kültür Sarayı'ndaki bayramlaşmaya AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Şükrü Nazlı ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, AK Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Alaaddin Güven, AK Parti 22, 23 ve 24. dönem milletvekili Hasan Fehmi Kinay, parti yöneticileri ve üyeleri katıldı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, konuşmasına Mekke'de yaşanan üzücü olay sebebiyle bayramın buruk geçtiğini dile getirdi. Çetinbaş, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Başkan Çetinbaş, "Yüreklerimizde kurulan gönül köprüleriyle uzağı yakın eden bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, hüznümüzü, mutluluğumuzu paylaştığımız birlik ve beraberliğimizi artıran kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve mukaddes günlerdir. Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularını daha yoğun bir şekilde yaşar, bu maneviyatı gelenek ve görenekleriyle kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile oluruz.Kurban Bayramı rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerindendir. Bayramlarımız insanların birbirleriyle kaynaşması kardeşlik ve dostluk bağlarının güçlenmesi için bir fırsat; birlik ve beraberliğimize huzur ve istikrarımıza kastedenlere verilecek en güzel bir cevaptır. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece inanıyoruz ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bu nedenle Kurban Bayramını fırsat bilerek üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağların filizlenmesi, birlik ve dirliğimizin daha güçlenmesi için en samimi ve içtenlik dolu duygularımızla ihya ederek değerlendirmeliyiz. Başta Kütahyalı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramını kutlar ülkemize ve tüm insanlığa barış huzur, esenlik getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederiz" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Ali Çetinbaş Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title