Haberler

Kütahya 2. Yapı Fuarı İçin İstişare Toplantısı

Kütahya’da 2. Yapı Fuarı için çalışmaların başladığı belirtildi.

Kütahya'da 2. Yapı Fuarı için çalışmaların başladığı belirtildi.

2017 yılında 11-14 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan Yapı Fuarı için ilk toplantı gerçekleşti. Hanedan Konağı'nda yapılan toplantıya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Çatladan, Kütahya Belediyesi Sosyal Kültür Müdürü Mehmet Zenci, Dumlupınar Üniversitesi adına Sami Döğen, Mimarlar Odası Başkanı Erkan Morkoç, Orküsan adına Hasan Sağlık, Yüksek Mimar Bülent Ünal ve Frig Fuarcılık yöneticileri katıldı.

Toplantıda 2017 yılında yapılacak olan Fuarın daha verimli geçmesi için yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.

Özellikle ziyaretçi ve firma sayısının arttırılmasına yönelik çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, "Tüm ilçelerden ve komşu illerden esnaf odaları, ticaret odaları ve mimarlar odaları ile diyaloğa geçip taşıma sistemi yapacağız" diye konuştu.

Toplantının diğer konusu ise yapılacak sosyal etkinlikler oldu. Kütahya Belediyesi Sosyal Kültür Müdürü Mehmet Zenci Belediye olarak fuarlara önem verdiklerini söyleyerek, "Yapı fuarında bizlerde kurumsal çalışmalar yapacağız. Özellikle sempozyum bilgilendirme ve lansmanlara önem veriyoruz. Fuarlar sektör için önemli" dedi.

Kütahya 2. Yapı Fuarı'nda hedefin; 100 firma ve 50 bin ziyaretçi olduğu açıklandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Hasan Sağlık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title