Haberler

"Kusursuzlar"' Özel Gösterimiyle Basınla Buluştu

Güncelleme:

50. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Film", "En İyi Yönetmen", 4. Malatya Film Festivali'nde de "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görülen "Kusursuzlar", oyuncular ve film ekibinin de dahil olduğu özel bir gösterimle basınla buluştu! Yönetmen koltuğunda Ramin Matin'in oturduğu, Senaryosu Emine Yıldırım'a ait olan, dağıtımcılığını Başka Sinema kapsamında M3'ün üstlendiği, Giyotin Film ve Karavan Film imzalı "Kusursuzlar"; 3 Ocak 2014'te sinemaseverlerle buluşuyor.

İstanbul'dan kaçarak Çeşme'ye anneannelerinin yazlığına giden iki kız kardeşin, sırlarla örülü, gerilim dolu hikayesini anlatan "Kusursuzlar"da; Lale ve Yasemin dışarıdan bakıldığında birlikte vakit geçirmek için tatile gelmiş gibi gözükseler de onları İstanbul'dan Çeşme'ye sürükleyen bir olay vardır.

Lale ve Yasemin arasında yılların biriktirdiği karşılıklı hayal kırıklıkları, ortak bir sırrı taşımanın verdiği yükle beraber su yüzüne çıkmaya başlar. Yan komşuları Kerim'le tanışmalarının ardından kardeşler arasında ilk günden beri devam eden gerilim giderek tırmanır. Kardeşler bir yandan öfke, hayal kırıklığı ve intikam duygularıyla öte yandan kan bağının verdiği ağırlıkla mücadele etmek zorunda kalırlar.

Dünya prömiyerini Asya'nın en prestijli festivallerinden biri olan 18. Busan Film Festivali'nde gerçekleştiren "Kusursuzlar"ın başrollerini Esra Bezen Bilgin ve İpek Türktan Kaynak paylaşıyor. Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü yapım desteği alan, senaryosu Emine Yıldırım'a ait olan filmin, yönetmen koltuğundaki kişi
Ramin Matin.

İbrahim Selim, Mehmet Ali Nuroğlu, Suna Selen, Melih Düzenli gibi oyuncuların performanslarıyla göz doldurduğu filmin görüntü yönetmenliğini Deniz Eyüboğlu Aydın yaparken, sanat yönetmenliğini de Elif Taşçıoğlu üstleniyor. Ses tasarımı Oğuz Kaynak ile Theron Patterson imzası taşıyan "Kusursuzlar"ın müzikleri Barış Diri'ye, kurgusu ise, Theron Patterson'a ait.

Yapımcılığını Giyotin Film ve Karavan Film'in üstlendiği, iki şehirli genç kadının taşıdıkları sırrın altından kalkabilme mücadelesini anlatan "Kusursuzlar", 3 Ocak 2014 tarihinde Başka Sinema salonlarında sinemaseverlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Emine Yıldırım Ramin Matin Antalya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title