Haberler

"Kusursuzlar" Filminin Basın Gösterimi Yapıldı

Güncelleme:

50. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerine layık görülen "Kusursuzlar"ın basın gösterimi yapıldı.

50. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen", 4. Malatya Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görülen "Kusursuzlar"ın basın gösterimi yapıldı.

Dünya prömiyeri, Asya'nın en prestijli festivallerinden 18. Busan Film Festivali'nde yapılan filmin basın gösterimi, yönetmen Ramin Martin, senarist Emine Yıldırım ve başrol oyuncusu İpek Türktan'ın katılımıyla Cinemaximum Kanyon'da gerçekleştirildi.

Yönetmen Martin, gösterim sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmin aldığı ödüllerden ve gösterilen ilgiden dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye'de kadına şiddetin hep gündemde olduğunu belirten Martin, filmde işledikleri konulardan birinin de bu olduğunu ve sorunun çözümüne katkı yapmak istediklerini anlattı.

Film

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü yapım desteği alan filmin başrollerini İpek Türktan ile Esra Bezen Bilgin paylaşıyor. İbrahim Selim, Mehmet Ali Nuroğlu, Suna Selen, Melih Düzenli gibi oyuncuların da rol aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Deniz Eyüboğlu Aydın, sanat yönetmenliğini Elif Taşçıoğlu, müziklerini Barış Diri, kurgusunu ise Theron Patterson yaptı.

"Kusursuzlar", kardeşlik bağının yarattığı ölümsüz sevgi-nefret ilişkisine tanıklık ederken, erkeğin egemen olduğu toplumsal kalıplara başkaldıran, tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla yaşayan iki kadın karakterin verdiği savaşı anlatıyor.

Dağıtımcılığını Başka Sinema kapsamında M3'ün üstlendiği, Giyotin Film ve Karavan Film imzalı "Kusursuzlar",  3 Ocak 2014'ten itibaren Başka Sinema salonlarında sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Malatya Antalya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title