Haberler

Kuşu Nurullah Bayram Ortaokulu Teog'da İlçe Birincisi Oldu

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kuşu Nurullah Bayram Ortaokulu, geçmiş yıllardaki SBS ilçe şampiyonluğunu bu yıl Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında da  göstererek, ilçe birincisi oldu.

Okulun hem müdürlüğü hem de Kuşu köyünün muhtarlığını yapan Feridun Aktay, devlet okulları arasında 4 yıl önce SBS ilçe birinciliğiyle başlayan şampiyonluklarının, bu yıl TEOG ile devam ettiğine dikkat çekerek, 4 yılda 4'üncü kez ilçe birincisi olduklarını bildirdi.

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 20 devlet ortaokulu arasında Simav'a 20 kilometre uzaktaki Kuşu Nurullah Bayram Ortaokulunun son sınıfında okuyan 21 öğrencisi, TEOG'da okullarının geleneksel başarısına yenisini ekledi.

Aktay, 73 not ortalaması ile 20 devlet okulu arasında ilçe birincisi olduklarını kaydederek, şöyle konuştu:

"4 yıl öncesi yakaladığımız başarı rüzgarı bugün de esiyorsa bu başarı öğretmen arkadaşlarımın, öğrenci velilerimizin ve değerli öğrencilerimizin, hep birlikte taşın altına ellerini koyması sonucudur. Gelecek yılın çalışmalarına bugünden başladık. 8'inci sınıfa geçen öğrencilerimiz aldıkları TEOG başarı bayrağının hakkını verecekler. Onlarda bayrağı bir sonraki yılın 8'inci sınıflarına teslim edecekler. Herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimi yürekten kutluyorum." - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Simav SBS Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title