Haberler

Kuşlubahçe ve Barbaros Mahallesi'ne Doğalğaz Bağlantısı1 Nisan'da

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Barbaros Mahallesi'ne yaptığı ziyarette Kuşlubahçe ve Barbaros mahallelerine doğalgaz bağlantısının 1 Nisan Salı gününden itibaren hizmete gireceğini söyledi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Barbaros Mahallesi'ne yaptığı ziyarette Kuşlubahçe ve Barbaros mahallelerine doğalgaz bağlantısının 1 Nisan Salı gününden itibaren hizmete gireceğini söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Barbaros Mahallesi'ni ziyaret etti. Ergün'ün Barbaros Mahallesi gezisine MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Serpil Çakır, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Yunus Emre İlçe Başkanı Nazmi Biçen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Barbaros Mahalle Muhtarı Mustafa Duruyol ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Barbaros İmam-ı Azam Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve hayırlı cumalar dileyen Başkan Ergün, kendisini cami çıkışında bekleyen çocuklarla da bir süre sohbet etti. Ardından mahallede bulunan bir kıraathanede mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ergün'e Aşık Feryadi olarak tanınan Ozan Osman Erten Feryadi bir dörtlük okuyarak, sürpriz yaptı. Ergün bu jeste alkışlarıyla karşılık verdi.

"DOĞALGAZ 1 NİSAN'DA GELİYOR"

Bir vatandaşın mahallelerine doğalgazın çalışma yapıp yapmayacağı sorusuna kaerşılık Başkan Ergün, "Biz bu mahallemizde altyapı, yağmur suyu, kaldırım ve asfalt çalışmamızı başlatmadan önce doğalgaz çalışması yapılıp yapılmayacağını sormuştuk. O zaman herhangi bir yatırımın söz konusu olmadığı cevabını vermiştiler. Her ne hikmetse seçimlere iki ay kala bu yatırımın yapılması için bize başvurdular. Ancak kış şartlarında mahallelerimizi çamur deryasına dönüştürecek bu çalışmaya şuan itibariyle olumsuz yanıt verdik. Çalışmanın bahar aylarında başlatılması konusunda fikir birliğimiz oldu. Kuşlubahçe ve Barbaros mahallelerimize 1 Nisan itibariyle doğalgaz gelecek" diye yanıt verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Serpil Çakır Akçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title