Haberler

Kuşlubahçe Çaybaşı Deresi Islah Edildi

Şehzadeler Belediyesi, Kuşlubahçe Çaybaşı Deresi’nde ıslah çalışması yaptı.

Şehzadeler Belediyesi, Kuşlubahçe Çaybaşı Deresi'nde ıslah çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada dere yatağı içinde ve çevresinde büyüyen otlar temizlenerek, dere ıslah edildi.

Manisa'nın büyükşehir olması ile birlikte kurulan Şehzadeler Belediyesi, köy ve beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri başta olmak üzere, ilçe sınırlarında yer alan tüm mahallelerde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Kuşlubahçe Mahallesi halkının şikayet konusu olan Çaybaşı Deresi'nde biriken otlar da bu kapsamda temizlenerek, dere ıslah edildi. Mahalle sakinlerinin isteklerine en hızlı şekilde cevap verdiklerini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Dere yatağının tinercilerin yuvası haline geldiğini öğrendik. Vatandaşlarımızın bu yöndeki şikayetleri üzerine muhtarımızla görüşerek, Çaybaşı Deresi'nde ciddi bir temizlik çalışması başlattık. Ekiplerimiz dere boyunca çıkan otları temizleyerek, fazla toprağı başka bir alana götürdü. Ayrıca dere içerisinde biriken toprak alınarak, dere yatağında da genişletme çalışmaları yapıldı. 3 günlük çalışma sonucunda Çaybaşı Deresi ve çevresini temizleyerek ıslah çalışması yapıldı. Ekiplerimiz çalışma esnasında, dere yatağını mesken tutan tinerci gençlerle küçük bir münakaşa da yaşamış, güvenlik güçlerimiz sayesinde olay büyümeden kapanmıştır. Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizin daha güzel olması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde bulunan tüm mahallelerde temizlik çalışmamız var. İlçemizde sorunları en aza indirmek için halkımızla işbirliği yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Çaybaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title