Haberler

Kuşak Farkını Müzik Kapattı

Çankaya Belediyesi Oran Bahar Evi, yıl sonu konserine ev sahipliği yaptı.

Çankaya Belediyesi Oran Bahar Evi, yıl sonu konserine ev sahipliği yaptı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin de izlediği konserde, Bahar Evi'nin solistlerine çocuklar da eşlik etti.

Geçtiğimiz Mart ayında açılışı yapılan Özgecan Aslan Parkı'nın içinde bulunan Oran Bahar Evi'nde düzenlenen yıl sonu konseri, kuşak farkını müzikle kapattı. Bahar Evi'nde yıl boyunca katıldıkları koro ve müzik derslerinde öğrendikleri özel bir konserle taçlandıran Oran Bahar Evi sakinlerine, torunları da eşlik etti. Türk Sanat Müziği'ni eserlerini seslendiren solistler, birlikte söyledikleri şarkılarla da dinleyenlere müzik keyfi sundu. Oran Bahar Evi ve Özgecan Aslan Parkı'nın açılmasının, mahallelerindeki önemli bir eksiği giderdiğini söyleyen vatandaşlar, yeni yatırımlar için de Taşdelen'den söz aldılar.

Çankaya Belediyesi olarak Oran'a yaptıkları yatırımların artarak süreceğini söyleyen Taşdelen ise, "Bildiğiniz gibi çöp toplama sistemimizi tepeden tırnağa yeniledik ve yeni sistemi ilk olarak buradan başlattık. Size bir müjdem daha var. Oran'ın girişinde Yargıtay Evi'nin yanına dört katlı yeni bir Çankaya Evi'nin inşaatına başlayacağız. İki ay sonra başlayacak inşaat, en büyük Çankaya Evi'miz olacak. Pek çok kişisel gelişim ve hobi kursundan gençlerin çalışabileceği dersliklere, çocuk oyun alanından konferans salonlarına dek pek çok imkanı, bu Çankaya Evi'nde sizlerin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

Oran'ın girişinde, içinde spor aletleri de bulunan yeni bir park yapılacağını da kaydeden Taşdelen, park yapılacak boş ve uygun alan bulmakta sıkıntı olmasına rağmen bu yıl içinde Oran'ın yeşil alan varlığının birkaç yeni parkla artırılacağını da belirtti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Selçuk Dereli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title