Haberler

Kuşadası Zafer Yarışı Başladı

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde düzenlenen Kuşadası Yat Kulübü 4'üncü Kuşadası Zafer Yarışları başladı. Yarışa katılan 25 yat, iki grup halinde parkuru dolaşacak. Yarış öncesi yat sahiplerini ziyaret eden işadamı Rahmi Koç, herkese başarılar diledi.

Türkiye Yelken Federasyonu bünyesindeki Kuşadası Yat Kulübü'nün (KAYK) Kuşadası Belediyesi ile Setur Marina'nın sponsorluğunda düzenlediği koy içi şamandıra yat yarışlarına 25 yat katıldı. İki gün sürecek olan yarışlar öncesi yatçıları ziyaret eden Rahmi Koç, herkese başarı diledi. Yarışmacılarla hatıra fotoğrafı çektiren Koç, "Gönül isterdi ki ben de bu yarışa arkadaşlarla birlikte katılabilseydim. Maalesef olmayacak. Hepsine bol şanslar. İyi rüzgarlar temenni ediyorum. İnşallah yelken patlatmadan, direk kırmadan sağsalim marinalara dönerler. Birinci, ikinci ve üçüncüyü şimdiden canı gönülden kutluyorum. Herkese başarılar diliyorum. Allah sizlerle beraber olsun" dedi.

FARKLI ÖZELLİKTEKİ TEKNELER YARIŞACAK

KAYK Başkanı Gökhan Aydın da yarışları özellikle Zafer Haftası'na denk getirdiklerini söyledi. Aydın, "Kuşadası Yat Kulübü olarak 4. kez büyük bir gururla Zafer Yarışı'nı yapıyoruz. Zafer Yarışı dememizin nedeni 30 Ağustos haftasında yapılıyor olmasıdır. Bugün burada birçok limandan katılan yatçı, yelkenci dostlarımız var. Ayvalık, Çeşme, Urla, Sığacık, Bodrum, Marmaris ve Didim'den gelen yelkenciler var. Aynı zamanda Kuşadası Setur Marina'da bulunan yelkenci yarışçılarımız da var. Yarışa katılan çok farklı boy ve özellikte teknelerimiz var. Yarış tamamen federasyonun hakemleri tarafından yönetiliyor. Birbirine denk tekneler gruplar halinde kendi aralarında yarışıyor. 25 teknemiz altışar ve yedişer olmak üzere gruplara ayrıldı. Bu yarış koy içi şamandıra yarışı. Üçgen bir rotamız olacak. Hızlı tekneler bu parkuru 2 kez dolaşacak. Gezi sınıfı daha yavaş tekneler bir kez dolaşacak. Bugün hedefimiz 2 yarış yapmak, yarın ise bir yarış yapmak. Yarışma sonrası tüm yarışların ortalaması alınacak ve genel değerlendirme açıklanacak" dedi.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Aydın Rahmi Koç Kuşadası Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title