Haberler

Kuşadası Polisine Bağışlarla 10 Otomobil Alındı

Kuşadası Polisi'ne bağışlanan araçlar için tören düzenlendi. Kuşadası Güvenliğini Destekleme Derneği aracılığıyla Emniyet Müdürlüğüne 400 bin lira değerinde 10 otomobil teslim edildi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağışlanan araçlar için Amara Sealight Otel'de tören düzenlendi. Kuşadası Güvenliğini Destekleme Derneği adına konuşan yönetim kurulu üyesi Emre Eren, "30 yıldır faal olan derneğimiz bugüne kadar 32 araç ve 5 motosiklet olmak üzere 2 emniyet binasının yapımına destek vermiştir. Emniyete bağlı lojman ve diğer binaların bakım onarımları gibi birçok ihtiyaca gönüllü olarak katkıda bulunmuştur. Son olarak 2015 yılında Davutlar'daki Emniyet Binası'nın yapımında destek olduk. Bu yıl da başta İlçe Emniyet Müdürümüz Özgür Batçıoğlu önderliğinde koordineli olarak ilçemizde daimi bir ihtiyaç olan emniyet güçlerimize 10 adet araç kazandırmış bulunmaktayız. Bu araçların alımı derneğimiz önderliğinde, vatansever üyeler ve iş adamları ve ticari işletmelerinin bağışlarıyla gerçekleşmiştir." dedi.

Törende konuşan Aydın Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü ve Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy da araç alımında emeği geçen kişi ve kuruluşlara teşekkür etti. Daha sonra konuşan Aydın Valisi Erol Ayyıldız ise "Eski bir liman kenti ve medeniyet şehri. Tarih boyunca İnsanların çok önemli bir uğrak yeri olmuş. İnsanlık tarihinden bugüne önemi devam etmiş. Bundan sonrada devam edecek. Bunun en önemli ayaklarından bir tanesi de emniyeti oluşturmaktır. Turizm sezonunda 1 milyona yakın bir nüfusun hareketlendiği ve bu hareketlenen nüfusun emniyetini sağlamak o hizmeti sunmak kolay değil. Biz en iyisi için çabalıyoruz. Bu anlamda emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. Burada bir olay yoksa önce Yüce Allah'ın yardımıyla onların gayret ve çabaları sonucudur. Bunda bir nebze tuzumuz olsun diyen siz yardımsever kardeşlerime de teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından anaokulu öğrencilerinin Türk bayrağıyla yaptığı gösteri alkış aldı. Şehitleri anma ve Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarını içeren slayt gösterisinin ardından ise Aydın Valisi Erol Ayyıldız, 10 aracın tahsisinde katkısı bulunan hayırsever 50 kişi ve kuruluşa plaket verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Ayyıldız Kuşadası Aydın Yerel Haberler

title