Haberler

Kuşadası'nda Pia Kuaför'ün Açılış Töreni Yapıldı

Söke'de mesleğinin aranan isimlerinden biri olmayı başaran Kuaför Talat (Duman) bundan böyle Kuşadası'nda. Pia Kadın Kuaförü ve Güzellik Salonu Kuşadası'nda gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış töreninde kurdeleyi Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selma Özcan ile Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samed Can birlikte kesti.

CHP Söke Belediye Meclis Üyesi Yasemin Gürsoy'un da katıldığı açılış töreninde konuşma yapan Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samed Can; "Sökeli meslektaşlarımızın Kuşadası gibi çevre yerleşim yerlerinde de mekanlar açarak kendilerinden söz ettirmeleri bizlere gurur veriyor. Her yeni açılan mekan istihdama ve ekonomiye katkı demek. Bu nedenle Pia Kadın Kuaförü ve Güzellik Salonu'nun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Pia Kadın Kuaförü ve Güzellik Salonu Kuşadası'nda Hülya Koçyiğit Bulvarı (Gazibeğendi yolu) Ege Vista İş Merkezi'nde hizmete girdi. Sökelilerin yerel radyo ve tv sektöründen yakından tanıdığı isim olan Necla Baydemir Tuncer ise Pia Kuaför ve Güzellik Salonu'nun halkla ilişkiler sorumluluğu görevini üstlendi.

ADINDA "KADIN" VAR

Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samed Can yeni açılan Pia'nın isminde 'Kadın' ifadesinin kullanılmasına dikkat çekti. Geçmişte erkek yada kadın berberi denildiğini, daha sonrada yıllar geçtikçe yabancı kökenli kelimelerin mesleklerinde kullanılmaya başlandığını belirten Samed Can; "Pia yenilikçi tavrın yanında 'kadın' ifadesini ticari unvanında kullanmış. Bu anlamda da yenilikçi tavrın yanında nostalji bir ifadeyi de kullanmaları dikkat çekici olmuş. Kendilerini kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Selma Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title