Haberler

Kuşadası'nda Osmanlı Katı Sanatı Örnekleri Sergisi

Kuşadası Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Kuşadası Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği “Osmanlı Katı Sanatı Eğitimi” kursiyerlerinin çalışmaları Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı.

Kuşadası Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Kuşadası Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği "Osmanlı Katı Sanatı Eğitimi" kursiyerlerinin çalışmaları Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde sergilenmeye başlandı.

Sergi açılışına Kuşadası Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Gözalan, Kuşadası Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Kemal Özbey ve Kurs Eğitmenleri Serdar ve Gülsu Atalay katıldı.

Kuşadası Belediyesi Eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nail Ceylan gibi Kuşadası'nda bir çok tanınmış ismin de kursiyer olarak katıldığı serginin açılışta konuşan kurs eğitmeni Serdar Atalay ise katı sanatının Osmanlı döneminden günümüze uzanan bir sanat olduğunu söyledi. Kağıdın oyulması ve şekillendirilmesiyle meydana gelen katı sanatı kursuna sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Atalay "Kursumuzu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin desteği ile Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirdik. Katılım oldukça fazlaydı. Bu da beni oldukça mutlu etti" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Atalay Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title