Haberler

Kuşadası'nda Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Etkinlikleri

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kuşadası’nda İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısı nedeniyle buruk bir havada kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kuşadası'nda İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı nedeniyle buruk bir havada kutlandı.

Atatürk Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamalara Liman Başkanı Yaşar Karabacak, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu vatandaşlar ve belediye yetkilileri katıldı. Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak törende yaptığı konuşmada "Ne yazık ki bugün Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle buruk bir havada kutluyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği gibi biz denizciler, denizleri büyük ülkümüz olarak görüyoruz. Her zaman herkesten daha fazla çalışıp denizcilikte lider ülke olmalıyız. Ben tüm olmsuzluklara rağmen tüm denizcilerimizin 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı kutlarım" dedi.

Törenin ardından Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Garnizon Komutanı Bülent Şahin, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu'nun katılımıyla Kuşadası Limanı'na ait bir römorkör ile denize açılarak deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kabotaj Bayramı Kuşadası Yerel Haberler

title