Haberler

Kuşadası'nda CHP'den Sandık Güvenliği Toplantısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Parti Okulu tarafından Kuşadası’nda düzenlenen 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimi Sandık Güvenliği Eğitimi toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Parti Okulu tarafından Kuşadası'nda düzenlenen 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimi Sandık Güvenliği Eğitimi toplantısına katıldı.

Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi'nde CHP Parti Okulu tarafından düzenlenen ve CHP Parti Eğitmenleri Aynur Okçu, Filiz Küçükyağcı ve CHP Kuşadası İlçe Başkan Yardımcısı Volkan Kocaman tarafından verilen Sandık Güvenliği Eğitimi toplantısının açılışında ilk olarak CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan konuştu. 1 Kasım Seçimleri için çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Kaplan "Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, milletvekili adaylarımızla birlikte ilçe örgütümüzün çalışmaları planlı bir şekilde sürüyor. 1 Kasım'a kadar da bu şekilde devam edecek. Asil sandık sorumlularımız, yarın sabahtan itibaren sandık ve sandık seçmen listeleri ile sandık sorumlu kartlarını alabilir. Tüm partililerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız sayesinde iktidar olacağımıza eminim" dedi.

Daha sonra konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da, Kuşadası seçmenine çok güvendiğini belirterek, "1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala hiçbirinizin gözlerinde yılgınlık görmüyorum. Kuşadası ile ilgili en ufak bir kaygımız yok ancak şevkimizi asla kaybetmeden oylarımızı yükseltmek için çalışmayı sürdürmemiz gerekiyor. Sizler çalışmalarınızla aslında Türkiye'nin kaderi ile ilgili önemli bir seçime katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti geriye götürülmeye çalışılıyor. 1 Kasım seçimleri bunun önüne ket vurmak için bir fırsattır " diye konuştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise "Benim ilk olarak sizlere 7 Haziran seçimlerinde sandıklara çok iyi sahip çıktığınız için bir teşekkür borcum var. Bütün inancım ve samimiyetimle söylüyorum ki CHP olarak Türkiye'yi yönetmenin eşiğindeyiz. Yeter ki sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkalım. Sizden 7 Haziran'da gösterdiğiz kararlılığı 1 Kasım seçimlerinde de bekliyor ve şimdiden iktidarın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tezcan Erkan Yücel Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title