Haberler

Kuşadası'na 8 Saatte 15 Bin Turist Geldi

Türkiye'nin en büyük kruvaziyer limanları arasında yer alan Kuşadası'nda sezon yoğun geçiyor.

Türkiye'nin en büyük kruvaziyer limanları arasında yer alan Kuşadası'nda sezon yoğun geçiyor. Bugün 6 geminin demirlediği limana, 15 bin 485 turist geldi.

Ege Ports Limanı'na bugün sabah saatlerinde "Island Princess", "Sea Dream II", "Rhapsody Of The Seas", "Celebrity Constellatıon", "Silver Spirit" ve "Star Clipper" gemileri yanaştı. Bu gemilerden "Sea Dream II"  ve "Star Clipper", limanda yer kalmadığı için yolcularını bıraktıktan sonra açığa demirledi.

Liman yetkililerinden alınan bilgiye göre, 6 gemiden toplam 15 bin 485 turist ilçeye günübirlik giriş yaptı.

Gemilerden inen çoğunluğu ABD, İngiliz, Fransız ve Japon turistlerin bir kısmı otobüslerle Efes Antik Kenti, Meryemana ve çevredeki ören yerlerine giderken, tur programlarına katılmayan yolcular Kuşadası'ndaki çarşı ve plajlara akın etti.

Bu sezon Kuşadası Limanı'na 260 kruvaziyer geminin yanaştığını ve 300 bin civarında turistin ağırlandığını ifade eden yetkililer, feribot seferleriyle birlikte yıl sonuna kadar 700 binin üzerinde turistin ilçeye giriş yapmasının beklendiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Kuşadası Türkiye Star Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title