Haberler

Kusad'da "Ulusoy" Güven Tazeledi

Karadeniz Un Sanayicileri Derneği (KUSAD) 2. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Günhan Ulusoy, yeniden başkan seçildi.

Karadeniz Un Sanayicileri Derneği (KUSAD) 2. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Günhan Ulusoy, yeniden başkan seçildi.

KUSAD 2. Olağan Genel Kurulu İlkadım ilçesinde bulunan bir otelin konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan oluşturuldu. Gelir-gider ve mali bütçenin görüşülmesinden sonra konuşma yapan Günhan Ulusoy, "Karadeniz Un Sanayicileri Derneği bölgemizdeki un üreticileri firmalarını temsilen, sektörün hem kamuya hem de meslektaşların kendi arasında bilgi alışverişi ve birliği için kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Derneğimizin şu anda 66 üyesi var. Samsun, Amasya, Sinop, Çorum Sivas, Tokat, Trabzon, Rize ve Giresun illerinde bulunan üyelerimiz şu an genel kurulumuza katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah genel kurulumuz ilimize, bölgemize ve sektörümüze hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Genel kurulda aday olan mevcut başkan Günhan Ulusoy, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Ulusoy'un yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu: Vecdi Kozlu, Ali Ejder, Nurettin Yurduseven, Kadir Gür, Mehmet Keleş, Levent Aksu, Ahmet Tunç ve Mehmet Akmehmet. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz İlkadım Samsun ulusoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title