Haberler

Kuş Sevenler Derneği Başkanı, Eski Ortağını Öldürüp, Polisi Aramış

Konya'da Kuş Sevenler Derneği Başkanı 45 yaşındaki Ramazan Doğan, eski ortağı 43 yaşındaki inşaat işçisi Bayram Ergün'ü pompalı tüfekle öldürdü. Polis tarafından gözaltına alınan Doğan'ın, ortağını öldürdükten sonra polisi arayıp adresi verdikten sonra Ben bir adam vurdum. Ailemle, çocuklarımla vedalaştıktan sonra gelip teslim olacağım.dediği ortaya çıktı.

Olay, dün saat 21.45 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sille Subaşı Mahallesi Taşocakları Mevkii'nde meydana geldi. Konya Kuş Sevenler Derneği Başkanı Ramazan Doğan, oğlu Mehmet Doğan'ın üyesi olduğu Güvercin Severler Derneği'ne ait lokali, Bayram Ergün ile birlikte işletmeye başladı. Doğan ve Ergün'ün yaklaşık 12 gün süren ortaklığı, aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu 10 gün önce sona erdi. 2 çocuk babası Bayram Ergün de dün 5 arkadaşıyla birlikte lokale giderek, iddiaya göre Ramazan Doğan ile tartıştı. Ergün, arkadaşlarının müdahalesiyle lokalden uzaklaştı. VURDUKTAN SONRA POLİSİ ARADI Ardından Taşocakları Mevkii'ne gelerek, arkadaşlarıyla birlikte otomobil içinde alkol almaya başladı. Ramazan Doğan da kısa bir süre sonra dayısı 62 yaşındaki Abdullah Kılıç'ı da yanına alıp otomobiliyle Ergün'ün yanına gitti. Araçlarından inen Doğan ve Ergün, yeniden tartışmaya başladı. Tartışma sırasında otomobilin arka koltuğundaki ruhsatsız pompalı tüfeğini alan Doğan, Ergün'ün üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu sol göğsünden ve kolundan yaralanan Ergün, kanlar içinde yere yığıldı. Doğan da, polisi arayıp adresi verdikten sonra Ben bir adam vurdum. Ailemle, çocuklarımla vedalaştıktan sonra gelip teslim olacağım.dedi. Ardından otomobiliyle hızla olay yerinden uzaklaştı. Bayram Ergün, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ergün'ün öldüğün öğrenen arkadaşları sinir krizi geçirdi. Bir arkadaşı da Ergün'ün cansız bedenine sarılarak ağladı. Polis, cesedin üzerinden uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştı. Ramazan Doğan'ın yakalanması için çalışma başlatan polis, aracını kent merkezinde terk edilmiş olarak buldu. Doğan da kısa bir süre sonra polis merkezine teslim olmaya gittiği sırada yakalandı.

OĞLUNU EVE ÇAĞIRIP VEDALAŞMIŞ

Ramazan Doğan'ın polise verdiği ilk ifadesinde Bayram Ergün ile yaklaşık 12 günlük bir ortaklığımız sürdü. Lokalin günlük hasılatında düzensizlik olduğunu fark ettim. Bunun üzerine işyerinin anahtarını geri isteyip, ortaklığımızı bitirdim. Dün de arkadaşlarıyla lokale gelip, bana küfür etti 'Ben buranın dayısım' dedi. Arkadaşları lokalden uzaklaştırdı. Bende dayım Abdullah Kılıç'ı çağırdım. Bayram Ergün'ün gittiği yeri öğrenip konuşmak için gittim. Tartıştık bana küfür etti. Bende otomobilden tüfeği alıp ateş açtım. Pişmanım. Tüfeğide sürekli otomobilde bulundururum.dedi. 3 çocuk babası Ramazan Doğan, olaydan sonra kızının evine gittiğini belirterek, Eşim, kızımın yanındaydı. Oğluma da işyerine kapatıp gelmesini söyledim. Sonra onlarla vedalaştım. Teslim olmak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldim. Ancak binanın önü kalabalıktı. Bayram Ergün'ün yakınları olacağı düşüncesiyle buradan uzaklaşıp, başka bir polis merkezine gidiyordum.dediği öğrenildi. Ramazan Doğan ve olay sırasında yanında bulunan dayısı Abdullah Kılıç, yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title