Haberler

Kuş, Nyc Bağımsız Film Festivali'ne Katılıyor

Tiyatro oyunu yazarı ve yönetmen Coşkun Irmak'ın yönettiği "Kuş" dünya prömiyerini NYC Bağımsız Film Festivali'nde gerçekleştirecek.

Tiyatro oyunu yazarı ve yönetmen Coşkun Irmak'ın yönettiği "Kuş" dünya prömiyerini NYC Bağımsız Film Festivali'nde gerçekleştirecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre Irmak'ın, senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metraj filmi Kuş, 13 Ekim'de festival izleyicisiyle buluşacak.

Yalnızlık duygusuyla baş etmeye çalışan üniversite öğrencisi bir gencin, aşk acısıyla derinleşen zor zamanlarının anlatıldığı film, 12-18 Ekim'de gerçekleşecek festivalin, yarışma bölümüne de katılıyor.

Coşkun Irmak, 1985'te yazdığı ve aynı yıl Suat Taşer Kısa Oyun Yarışması'nda ödül kazanan tiyatro oyunu Kuş'u, 2015'te beyazperdeye uyarladı.

Başrolde Enes Atış'ın yer aldığı filmde, Fırat Demirağ, Serhat Özcan, Enginay Gültekin, Oğuz Irmak, Uğur Kuyucu, Dine Altıok ve Aliye Yılmaz rol alıyor.

Irmak, Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki rejisörlük görevinin yanı sıra tiyatro, sinema ve edebiyat alanlarındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title