Haberler

Kurumlar Masa Tenisinde Yarışıyor

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvasında ilk etap müsabakaları tamamlandı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvasında ilk etap müsabakaları tamamlandı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş tarafından düzenlenen ve 16 şubat 2014 tarihinden itibaren gerçekleştirilen Kurumlar arası Masa Tenisi Ligi'nde 4.etap maçlarına geçildi. Hafta sonunda 4.etap karşılaşmalarına devam edildi. Müsabakalar sonunda Erzurum il Emniyet Müdürlüğünün 4. etabı lider kapattı. Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takım Kaptanı ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kamil Ersin Ersoy, kurumlar ligi sayesinde 24 kurum ile tanışma imkanı olduğunu sivil hayatta da dostlukların arkadaşlıkların devam ettiğini dile getirdi. Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, turnuvanın güzel bir ortamda geçtiğini belirterek, uzun lig maratonu sonunda, şampiyonun belli olacağını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy da, Kurumlararası Masa Tenisi Ligine katılan tüm takımlara başarı dileğinde bulunarak, Mayıs ayında bitecek olan kurumlar liginde dereceye giren takımların Erzurum'u Türkiye Şampiyonasında temsil edeceğini dile getirdi. Arısoy, kurumların masa tenisine gösterdiği ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını da sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Durmuş Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title