Haberler

Kurum Amirleri 2014 Yılı Faaliyetlerini Açıkladılar

Güncelleme:

Kurum amirlerinin 2014 yılında yapmış oldukları faaliyet ve çalışmalar ile 2015 yılı hedeflerinin, rapor halinde sunulmasıyla gerçekleşen toplantıda, daha iyiye nasıl gidileceği konusunda istişare yapıldı.

Yapılan toplantıda açılış konuşmasını Kaymakam M. Yasin Kırcı yaptı. Kaymakam Kırcı konuşmasında, genel itibariyle kurumlarımızın çalışma performanslarının iyi olduğuna belirterek, vatandaşların memnuniyetinin önemli olduğunu söyledi.

Kaymakam Kırcı konuşmasının devamında; "bu tür istişare toplantıları yaparak daha düzenli bilgi alış verişi, güçlü iletişim, hizmet standartlarının ve kalitesinin yükseltilmesi doğrultusunda eksikliklerin giderilerek verimli, etkili ve sürdürülebilir hizmet sunumunu sağlamayı amaçladık. Ayrıca kamu görevlilerinin vatandaş ile diyaloglarının nasıl olması gerektiği hususunda istişare yapmayı planladık. Bu husus da kamu görevlilerinin vatandaş odaklı hizmet anlayışına yönelik olarak kamu kurumuna gelen her vatandaşa karşı güler yüzlü, anlayışlı ve duyarlı bir şekilde hareket etmelidirler. 2014 yılı kurumlarımız açısından genel olarak başarılı geçti. Ufak tefek sıkıntıların dışında büyük bir sorunumuz bulunmamaktadır. Bu şekilde koordineli çalışarak, ilçemizin gelişimi için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Kaymakam Kırcı'nın konuşmasının ardından Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, 2014 yılında göreve başladığı tarihten itibaren belediyede yapılan icraatlar ve çalışmalar hakkında sunum yaparak, bilgiler verildi.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural yaptığı açıklamada; "yaptığımız istişare toplantıları hem bizlerin başarıya ulaşmasında bir köprü görevi görmekte hem de vatandaşlarımızın memnuniyeti açısından önemli bir rol oynamaktadır. Bu toplantımızda da 2014 yılı içinde yaptığımız çalışmaları anlatarak, 2015 yılında başarıyı nasıl yakalamamız gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Toplantının son bölümünde tüm daire amirleri sırasıyla 2014 yılı faaliyet raporlarını açıklayarak, 2015 yılı hedeflerini aktardılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Canural Gölhisar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title