Haberler

Kurucaşile'de Destekleme Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Tarıma Dayalı yüzde 50 Hibe Desteklemeli Ekonomik Yatırımlar Tebliği doğrultusunda Bartın genelinde tanıtım toplantıları başladı. Toplantıların ilki Kurucaşile'de gerçekleştirildi.

Toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Abdulsetter Bayram, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü Şube Müdür Vekili Yaşar Çırak ve teknik personel katıldı.

Toplantıda katılımcılara açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsetter Bayram, "Bu yıl il genelinde bitkisel ürünlerin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, hayvansal ürünlerin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, su ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, soğuk hava deposu, çelik silo, hayvansal orjinli gübre işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, büyük ve küçükbaş, kanatlı sabit yatırım tesisleri konularında yatırımcılarımızı bekliyoruz. Bu amaçla tanıtım toplantılarımız ilimiz genelinde gerçekleştirilecektir" dedi.

İl Müdürünün konuşmasının ardından Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü Şube Müdür Vekili Yaşar Çırak tarafından destekleme hakkında sunum gerçekleştirildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulsetter Bayram Kurucaşile Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title