Haberler

Kürtünülüler, Milletvekili Yaman ve Başkan Toltar'ı Ağırladı

Dilovası Kürtünlüler Derneği yöneticileri, hafta sonu düzenledikleri kahvaltı programında Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ağırladı.

Dilovası Kürtünlüler Derneği yöneticileri, hafta sonu düzenledikleri kahvaltı programında Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ağırladı.

Dilovası'ındaki dernek ve STK'lar içerisinde en aktiflerinden olan Dilovası Kürtünlüler Derneğini ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkanı Ali Toltar'a Kürtün'ün meşhur Kabaktepe anıtını hediye edildi. Dernek yöneticilerinden olan ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Fatih Meral, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanı Ali Toltar ve diğer misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da yaptığı açıklamada "Dilovası Gümüşhane Kürtünlüler Derneği ilçenin en aktif dernekleri arasında gelmektedir. Anadolu kültürünü motif motif sunmanın yanı sıra üyelerinin kentlilik bilincini taşımaları ve bizlerle olan yapıcı diyalogları bizleri mutlu etmektedir. Aynı zamanda belediyemiz meclis üyesi de olan dernek yöneticilerinden Fatih Meral kardeşimiz gerçekten bu işi üyeleriyle birlikte çok iyi yapıyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Yaman Ali Toltar Dilovası Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title