Haberler

Kürtün'de Orman İşçisi Çalışırken Kalp Krizi Geçirdi

Güncelleme:

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde emekli orman işletme personeli Servet Çakar, mevsimlik olarak çalıştığı ormanda kalp krizi geçirerek can verdi.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde emekli orman işletme personeli 51 yaşındaki Servet Çakar, mevsimlik olarak çalıştığı ormanda kalp krizi geçirerek can verdi.

Edinilen bilgiye göre Günyüzü köyü nüfusuna kayıtlı Çakar, İstanbul Anadolu Yakası Orman İşletme Müdürlüğünden emekli olduktan sonra köyüne gerdi döndü. Burada da ormanda çalışmaya karar veren ve mevsimlik traşlama işçisi olarak çalışmaya başlayan Çakar, dün Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş köyü Akköy Mahallesi Karadağ Gebekaya mevkiinde arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Dağlık ve ormanlık alana araç ulaşımı olmadığından doktor ve savcının zor ulaşması nedeniyle gece geç saatlerde bulunduğu yerden çıkarılan ve Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderilen Çakar'ın bugün toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhane Günyüzü Kürtün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title