Haberler

Kurtuluş Sym'de Sertifika Heyecanı

2013-2014 eğitim öğretim yılında Kurtuluş Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde(SYM) kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

2013-2014 eğitim öğretim yılında Kurtuluş Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde(SYM) kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Törene Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cahit Kesgin, Mahalle Muhtarı Murat Ermiş, Mahalle muhtarları ile kursiyerler ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Sertifika töreni öncesi bir konuşma yapan Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Murat Ermiş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, kurslarını başarı ile bitiren kursiyerleri de tebrik etti.

Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ise, Kurtuluş Mahallesi SYM'de ikinci sertifika töreni düzenlediklerini belirterek, " İsterdik ki sertifika törenini eğlenceli yapalım. Bildiğiniz gibi Soma'da ki acımız çok taze olduğundan dolayı bu tür eğlence programlarını iptal ettik. Burada ki kursiyerlerimize katkıları nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Halk Eğitim Müdürlüğü'ne, hocalarımıza, Sosyal Yaşam Merkezin de görevli olan bütün arkadaşlarımıza ve mahallemizden kurslara katılan bütün bayanlara teşekkür ediyorum. Bütün bayan kursiyer arkadaşlarımızın başarılarının devamının etmesini diliyorum ve daha güzel ürünler bekliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Kurtuluş Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Sertifika töreninin ardından Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri sergisi açılışı yapıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rafet Vergili İrfan Kartal Danışman Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title