Haberler

Kurtulmuş'tan Türkeş Yorumu: Türkeş Ne Vatan Haini, Ne de Kahraman

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş için, "Ne vatan haini muamelesi görmelidir ne de kahraman ilan edilmelidir." dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, NTV'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kurtulmuş, Başbakan'ın bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş için, "Ne vatan haini muamelesi görmelidir ne de kahraman ilan edilmelidir" yorumunda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Başbakan'ın bakanlık teklifini kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş için, "Ne vatan haini muamelesi görmelidir ne de kahraman ilan edilmelidir" dedi.

TÜRKEŞ AK PARTİ'YE KATILACAK MI?

Kurtulmuş, Türkeş'in AK Parti'ye katılıp katılmayacağına ilişkin soruya da yanıt verdi.
"Siyaset silah zoruyla yapılan bir iş değil" diyen Başbakan Yardımcısı, "Siyasetin muhatabı öncelikle o siyasette olma kararı veren şahsın kendi fikriyatıyla kendi içinde bulunduğu şartlarla ilgilidir. Sayın Türkeş nasıl hareket edecek siyasette, Milliyetçi Hareket Partisi ile ilişkisini sürdürecek mi bunları konuşmak bizim hakkımız değildir. Önce bir hükümet oluşsun" diye konuştu." diye konuştu.

"TERÖRÜN GIK DEMEYECEK NOKTAYA GELMESİ GEREKİR"

Cizre ve Yüksekova'daki çatışmalara ilişkin Kurtulmuş, "Mahallelerin içerisinde halkla birlikte yaşayan zor bir mücadele. Gereken soruşturmalar yapılır. Bir eliyle halay çekip diğer eliyle bomba atmak kabul edilebilir bir durum değil" dedi. Çözüm sürecinin provoke edildiğini söyleyen Kurtulmuş, "Terörün gık demeyecek noktaya gelmesi gerekir. Ne oldu da Suruç'taki patlamadan sonra ciddi şekilde saldırılar başladı" ifadelerini kullandı.

"SANDIKTAN HANGİ SONUÇ ÇIKARSA ÇIKSIN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ"

7 Haziran seçim sonuçlarının 1 Kasım'da da tekrarlanması olasılığını değerlendirmesi istenen Kurtulmuş, sandık sonuçlarına saygı duyacaklarını belirterek, "İnşallah 1 Kasım sonuçları, Ak Parti'nin tek başına iktidar olacağı şekilde sonuç çıkar. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın üzerimize düşeni yaparız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Numan kurtulmuş Tuğrul Türkeş Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (15)

TOMBALA:

DAKİKA BİR, KISKANÇLIK BİR. . ''''OYSA BEN NE HAYALLERLE GELMİŞTİM AKP''YE. . Numan Kurtulmuş. ''''. . . . .

26
2
yanıtYanıtla
PASTANIN SAHİPLERİ.:

NUMAN KURTULMUŞ, SÜLEYMAN SOYLU, SAVCI SAYAN, YİĞİT BULUT, TUĞRUL TÜRKEŞ. . . . BUNLARIN HEPSİNİN ORTAK BİR ÖZELLİĞİ VAR. . . HEPSİ DE ELEŞTİRDİKLERİ PARTİYE KAPAĞI ATTILAR ''''ACABA BİZE DE PASTADAN BİR PAY DÜŞER Mİ?'''' DİYE. . . . OLAY BU KADAR BASİT.

4
0
yanıtYanıtla
HDR:

Doğru demissin yani senin gibi aynı konumda *yalaka* dimi

3
1
yanıtYanıtla
34....43:

UNUTMAYIN AKP KALESINE TROVA ATLARINI DOLDURUYOR. NUMAN. SOYLU. TURKES. . . SONUNU MERAK EDEN VARMI. . . . BOOOOOOOOOMMMMM.

3
1
yanıtYanıtla
UMDUĞUNU BULAMADIN MI KURTULMUŞ?:

ADAM NE HAYALLERLE GELDİ AKP''YE AMA UMDUĞU GİBİ OLMADI. . . OYSA GEÇMİŞ DE AKP''Yİ YERDEN YERE VURUYORDU. . BÜTÜN BUNLARI UNUTTU, GELDİ AKP''YE AMA UMDUĞUNU BULAMADI, ŞİMDİ ONU KİM GEÇERSE SONRADAN GELEN, HEMEN ÇELME TAKMAYA ÇALIŞIYOR. . . BİR DE PROF. . . HEM DE BU KAFAYLA. . .

3
0
yanıtYanıtla
TÜRKEŞ BAHÇELİDEN ÖNDEDİR:

TÜRKEŞ ANAYASAL GÖREV YAPIYOR. AK a GEÇMEDİ. O ZAMAN HDPLİLER DE AKA a geçti. aptal şeyler.

2
1
yanıtYanıtla
Emirhan Mobil-IOS:

Ne sehit ne gaZi gibimi yani

1
2
yanıtYanıtla
kurt:

senin gibi dönek

2
1
yanıtYanıtla
Hakan yıldırım:

Türkeşin halinden tabiki Numan anlar düne kadar hırsız diyordu bugün çıkarları yüzünden aka geçti yaşının A da mı ol

2
1
yanıtYanıtla
akp ye oy veren pkk ya destek verir:

Babasi gorseydi bu sekil tugrulun kafasina sikar gider koc gibi yatardi pkk ile bakanlik yapan tugrul en buyuk vatan hainidir tipki akp gbi

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title