Haberler

Kurtulmuş'tan Otoyol ve Maaş Müjdesi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Geçici Bakanlar Kurulu'nun ilk toplantısı bitti. Toplantı sonrası Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, otoyollar ve maaşlarla ilgili vatandaşaları sevindirecek açıklamalarda bulundu.

OTOYOLLAR VE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

Kurtulmuş müjdelerini şu sözlerle açıkladı: "Birkaç tane müjdeden birisi, 23 Eylül Çarşamba günü saat 00:00'dan 28 Eylül Pazartesi 07:00'ye kadar bütün otoyolların, boğaz köprülerinin ücretsiz olması, ayrıca belediyeler tarafından toplu taşım araçlarının ücretsiz yada indirimli olarak kullanılmasıyla ilgili olarak bakanlar kurulu kararnamemizi imzalamış olduk.

BAYRAM ÖNCESİ MAAŞLAR ÖDENECEK

Yine ikinci müjdemiz ise, Kurban Bayramı tatili öncesinde Bağkur, SSK emeklilerinin ve 4-C'lilerin alacakları maaşları ücretleri bayramdan önce 17-23'ü arasındaki süre içerisinde ödemeler yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Numan kurtulmuş Çankaya Köşkü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500

Yorumlar (326)

Emekli:

İnadına. .o maaşı almiyecegim sanki sadaka veriyor ne bayramı bayramı .bırakınız bize 1 kasımda görüşmek özere

68
22
yanıtYanıtla
Gerçek açıdan:

Bizde maaşlarla birlikte bir maaş bayram ikramiyesi verecekler sanmıştık.

69
1
yanıtYanıtla
YİĞİT TOPRAK:

Oğlum Numan. . Bizim halimiz duman. Sen iyi kıvırıyon bakem. . Otur şöyle , iki de çay söyle. . anlat bakalım. .

44
15
yanıtYanıtla
Akıllı:

Bende sayın hükümetimize bir hediye vereceğim. 1 Kasım da :)

36
21
yanıtYanıtla
MERTFRANKFURT AM MAIN:

SECIM YAKLASIYOR BEDAVA PIRINCI BIRAKTILAR SIMDI BASKA YÖNTEMLE OY TOPLAM;A PESINDELER OGLU SIZ VATAN HAINLERI IKI YÜZLÜ AKP SIZ NAH OY TOPLARSINIZ BU HALKI APTALMI ZANEDIYORSUNUZ HAA APTALAR SIZE VERIR OY ONA BIRSEY DEMEM AMA BU HALKTA DAHA BEYNI CALISAN COK INSAN VAR ARAB SOYTARISI AKP

36
17
yanıtYanıtla
YİĞİT TOPRAK:

Numan denen bu şahıs AKP ye geldiğinden beri put gibi oturuyor. . Eline vermişler. . oda okuyor. . dostlar alışverişte görsün. . elindekinin ne olduğunu biliyor mu acaba. .

35
15
yanıtYanıtla
BİRGÜL:

ne müjdesi bizim paraları üç gün önce veriyorlar diye zil takıp oynayalım mı. peki bayramdan sonra zıkkım mı yiyelim. asker polis şehit oluyor. müjdeye bak.

44
4
yanıtYanıtla
CCCP:

Hakkından az veriyorlar zaten onuda erken versen ne olacak.

36
3
yanıtYanıtla
Emekli:

Sayin emekli arkadaşlar size rica ediyorum kimseye oy vermeyin onların canı ceheneme

20
16
yanıtYanıtla
Hürriyet:

BUNLAR; İNSANA, KEFENİ BİLE MÜJDE DİYEREK GİYDİRİRLER..!

26
9
yanıtYanıtla
Tüm 326 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title