Haberler

Kurtulmuş'tan Ordu'ya 3 Müjde Birden

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu'ya 3 müjde birden verdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, iki günlük ziyaret programı için Ordu'ya geldi. Partisinin genişletilmiş il toplantısı için ilk durak olarak Ünye'ye gelen Numan Kurtulmuş, burada partilileri ile birlikte sabah kahvaltısına katıldı. Programa Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve çok sayıda partililer katıldı.

"Yeni ve güçlü Türkiye yoluna koşar adım devam edecek, millet kazanacak, milletin yolu açılacak" diyen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş "Şimdi bunlar 'tek adam devri başlayacak' diyorlar. Asıl tek adamlık devri 82 Anayasası ile perçinleşmişti zaten. Cumhurbaşkanı hükümetlerle çift başlılık yaşıyordu. Biz bunu yeniden eski yıllara dönmemek için 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü yerine getirme zamanı gelmiştir" dedi.

3 MÜJDE BİRDEN VERDİ

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş şunları söyledi: "Ünye'nin 30 yıllık hayali olan Organize Sanayi Bölgesini 550 dönüm arazi üzerine kuruyoruz. Ayrıca Ordu ve Fatsa ilçemize de OSB yatırımları ile bölgemizde 15 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız. Yine Ünye Devlet Hastanemize 5 doktor atamamız yapıldı. Ayrıca Ünye'deki Türk Hava Kurumu arazisine Ordu Üniversitesine bağlı fakülteler kuracağız. İleride hedefimiz burada Ünye Üniversitesini kurmak. Ünye'mize hayırlı olsun."

Heyet daha sonra Ünye Havaalanını gezip üniversite yerini yerinde gördüler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Numan kurtulmuş AK Parti Ünye Ordu Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title