Haberler

Kurtulmuş - CHP'nin Türkiye Ekonomik Yükseliş Projesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kurtulmuş'un aracından inişi ve partililerle selamlaşması-Kurtulmuş'un açıklamaları-Detay Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: (2)- "(CHP'nin Türkiye Ekonomik Yükseliş Projesi) Bir şeyler söylemeye başladılar da sözün kendisinden daha ziyade sözü söyleyenin önemli olduğunu bu millet biliyor" Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP'nin Türkiye Ekonomik Yükseliş Projesi'ne ilişkin, "Bir şeyler söylemeye başladılar da sözün kendisinden daha ziyade sözü söyleyenin önemli olduğunu bu millet biliyor" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Kurtulmuş'un aracından inişi ve partililerle selamlaşması-Kurtulmuş'un açıklamaları-Detay Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: (2)- "(CHP'nin Türkiye Ekonomik Yükseliş Projesi) Bir şeyler söylemeye başladılar da sözün kendisinden daha ziyade sözü söyleyenin önemli olduğunu bu millet biliyor" Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP'nin Türkiye Ekonomik Yükseliş Projesi'ne ilişkin, "Bir şeyler söylemeye başladılar da sözün kendisinden daha ziyade sözü söyleyenin önemli olduğunu bu millet biliyor" dedi. Kurtulmuş, Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki incelemenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı, "Türkiye Ekonomik Yükseliş Projesi"ne ilişkin yöneltilen bir soru üzerine Kurtulmuş, "Onu seçim kampanyamızdaki slogan daha iyi anlatıyor. Onlar konuşur, AK Parti yapar. AK Parti yaptıklarını söylüyor" diye konuştu.Onların, zaten iktidara gelme imkanları ve ihtimallerinin olmadığını bildiklerini vurgulayan Kurtulmuş, "Seçim kampanyasını iktidara gelmek üzerine değil başka bir parti barajı aşsın da AK Parti'den biraz milletvekili düşsün, böylece Türkiye'de bir koalisyon ihtimali olursa da biz de bir tarafından tutunalım üzerine kurmuşlar" ifadesini kullandı. Kurtulmuş, CHP'nin seçim kampanyasındaki bu eksikliği milletin gördüğünü bildirdi.AK Parti'nin yaptıklarıyla konuştuğuna işaret eden Kurtulmuş, partisinin milletten aldığı güç ve yaptığı icraatlarla siyasi yoluna yürümeye devam etiğini söyledi. Kurtulmuş, "Elbette birilerinin kenarda konuşması, bir takım projeler açıklaması normaldir. Seçim kampanyasının arasında olan işlerden birisidir bu. Geçen seçimdeki Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayının ekmekle görüntüsünü hatırlayın. CHP şimdiye kadar ki kampanyalarında 'laikliği asla yıktırmayacağız, laiklik elden gitmeyecek' diyerek milletin hiçbir şekilde ilgilenmediği konuda propaganda yapar ve sürekli cumhuriyet ve laiklik üzerinden kampanya yürütürdü. İlk sefer CHP ekmekle ilgilenmeye başladı. Halkın problemleriyle ilgilenmeye başladı" ifadesini kullandı.- "Kendileri de inanmayarak bunları en alçak sesle söylüyorlar"Sözün kendisinden daha ziyade sözü söyleyenin önemli olduğunu ve bunu milletin bildiğini belirten Kurtulmuş, şunları kaydetti: "Hani derler, 'bir söze bakarım, bir de sözü söyleyene bakarım.' CHP bu memlekette hangi çiviyi çakmış ki bundan sonra 'şu çiviyi çakacağız' dediği zaman millet buna inansın. Zaten kendileri de inanmayarak bunları en alçak sesle söylüyorlar. Yine de bir gelişmedir. Demokrasi bakımından bir gelişmedir. Millet açısından bir gelişmedir. Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimde de karşımıza çıkıp cumhuriyet elden gidiyor, laiklik elden gidiyor diye şarkılar türküler söyleyebilirlerdi. Hiç olmazsa bunu söylemiyorlar. Ekmek gösteriyorlar bu millete. Kampanyaları hayırlı olsun ne diyelim."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Numan kurtulmuş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title