Haberler

Kürtlerin Barışa Ve Hizmete İhtiyacı Var

Güncelleme:

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, köy ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, köy ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İlçeye bağlı köy ziyaretlerinde konuşan Kurt, Kürtlerin Barışa ve hizmete ihtiyacının bulunduğuna işaret etti.

100 YILLIK KANI DURDURDUK

"Bugün ülkede Barış ve hizmet ağacının da tohumu AK Parti'dir" diyen Kurt, AK Parti tohumunun toprağa düşmesi ve yeşermesi için gereken şeyin halkın desteği olduğunu belirterek şöyle dedi;

"AK Parti'nin de özelliklerinde bu barışın ve hizmetlerinin özellikleri var. Biz tohum olarak toprağa düştük. Bunu yeşertmek halka düşüyor. Bizim halka söylediğimiz şey, bu tohumun bir ağaç olması. Bu gölgeden herkesin ama herkesin bizim dışımızdan kalanların da faydalanması için bugün sıra halkta, halkın desteğine ihtiyaç var. Türkiye çevresine baktığımız zaman, Suriye'sine, İran'ına, Irak'ına, Ortadoğusuna çok karışık bir bölgede yer alıyor ve kendini barış havzası olarak muhafaza etmek istiyor. Bu barış havzasının muhafazası iki şeye dayanıyor. Barış ve hizmete. Biz barışı bugün sağlamış durumdayız. 100 yıllık kanı durdurmuş durumdayız. Şimdi hizmetle bunu desteklemek istiyoruz. Bu anlamda toprağa attığımız tohumun yeşertilmesi halka ait bir sorumluluktur"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Abdurrahman Kurt Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title