Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu'yu bitirir denen dizinin fragmanı yayında

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu'yu bitirir denen dizinin fragmanı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden ayrılan Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Oktay Kaynarca'yı tekrar bir araya getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz dizisinin fragman videosu ve dizinin içeriği hakkında detaylı bilgilendirme. 2014 yılında yollarını ayıran Raci ve Necati Şaşmaz kardeşler arasındaki soğuk savaş, 'Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz' dizisiyle daha da kızışacak gibi. Pana Film ve 'Kurtlar Vadisi'ni kardeşine bırakıp, başka alanlarda faaliyet gösterme kararı alan abi Şaşmaz'ın çektiği dizinin kadrosu ve setten kareler 'Kurtlar Vadisi'nin ilk yıllarını hatırlattı.

'Kurtlar Vadisi'nde 'Çakır'ı canlandıran Oktay Kaynarca, ATV'nin dizisinde mafya babası 'Hızır Çakırbeyli' rolünde. 'Kurtlar Vadisi' izleyicilerinin 'Testere Necmi' olarak tanıdığı Tarık Ünlüoğlu 'Ünal Kaptan' ve 'KVP'de üç sezon 'Pala'yı oynayan Yüksel Arıcı 'Vehbi Akyıldız'ı canlandıracak.

DENİZ Çakır'ın 'Hızır'ın eşini oynadığı mafya ve aşk dizisinin yönetmen koltuğunda da 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu üç sezon çeken Onur Tan var. 'Kurtlar Vadisi'nde olduğu gibi 'Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz'ın senaryosunu Raci Şaşmaz'la birlikte sezon başında Necati Şaşmaz'la yollarını ayıran 'Vadi'nin eski senaristi Bahadır Özdener yazacak.

Raci Şaşmaz'ın Pana Film'le yollarını ayırdıktan sonra çektiği ilk dizide Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sinan Demirer, Hakan Karsak, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, Tuna Orhan ve Benian Dönmez gibi geniş oyuncu kadrosu var.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Bahadır Özdener Oktay Kaynarca Raci Şaşmaz Gündem Haberler

500

Yorumlar (9)

HAKAN ATALAY:

KURTLAR VADİSİ Nİ HİÇ BİR DİZİ TAHTINDAN İNDİREMEZ. ÇÜNKÜ O DİZİ DE NECATİ ŞAŞMAZ VAR. O NE ZAMAN DİZİDEN AYRILIR, O ZAMAN BİTER.

2
0
yanıtYanıtla
Delikanca sinanmobilWeb@haberler.com:

raci şaşmaz gittiğinden beri vadi mi kaldı. Şimdi raci şaşmaz eşkıyayla geliyor izleyin

1
0
yanıtYanıtla
Önder çalışkanmobilWeb@haberler.com:

Kurtlar vadisi gibi kurgusu olursa dizi tutar. Kadro güzel pala ve testere necmi işi götürür ama dizinin ismi tam bir fiyasko. Kara kutu keşke bitmeseydi ama dediğim gibi kurgu konu önemli sürükleyici düşündürücü bir senaryo olmalı

0
0
yanıtYanıtla
Önder çalışkanmobilWeb@haberler.com:

Mematiyi hiç kaçırmasınlar bence çakırla beraber yine uyumlu olacaklardır. Müzik ise olmassa olmazlardan. Gökhan kırdar yine bu dizidede işe el atmalı. Kara kutuyu kurgusu olmadığı halde götüren izleten şey birincisi orhan kılıç diğeri jenerik müziğidir.

0
0
yanıtYanıtla
DURAN SAÇIKARALI:

KURTLAR VADİSİ PUSUYU TÜRKİYEDE HİÇ BİR DİZİ BİTİREMEZ POLAT ALEMDAR YANİ NECATİ ŞAŞMAZ ABİMİZ VARKEN ONLAR BOŞA UĞRAŞIYO ÖRNEK:BEYAZ KARANFİL 6. BÖLÜMDE FİNİSH O YÜZDEN KURTLAR VADİSİ PUSU NECATİ ŞAŞMAZ NE ZAMAN BIRAKIRSA O ZAMAN BİTER :d

0
0
yanıtYanıtla
yavuz ulubabamobilWeb@haberler.com:

Memati eksik güzel başlıyor sonrası olmuyor

0
0
yanıtYanıtla
ahmet can:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın Köklü bir aileden gelen, kalemini konuşturabilen, insan ilişkilerinde oldukça başarılı senarist ve yapımcı.

0
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınMafya dizisini Raci Şaşmaz''dan daha iyi yazabilecek bir kişi daha yok!

0
0
yanıtYanıtla
Hersey Vatan Icin:

Ya hersey iyi hos ama birseye cok kizdim, ya arkadaslar yeni dizi cekiyorsunuz ama problem fragmanda niye eski kurtlar vadisi gibi yok su kadar milyon buna yok okadarda buna falan calisiyorsunuz? Kendi fikirleriniz yokmu? Kurtlar vadisinin yerini alamaz, belki iyi bir dizi olabilir ama kendi fikirlerinizle yapin calarak degil!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title