Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölümü Bu Akşam Ekranlarda

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile izleyicisinin karşısında. Diziye verilen 1 haftalık aranın ardından Kurtlar Vadisi Pusu 235.bölümü ile 30 Ekim Perşembe akşamı ekrana geliyor. KVP 235.bölüm fragmanı ve son bölüm hakkında detaylar..

KVP 235.bölümü ile ekranlarda. Geçen hafta yayınlanması gereken yeni bölüm bu akşam ekranlara geliyor. Vadi severlerin 1 haftalık Kurtlar Vadisi Pusu hasreti sona eriyor. Sebebi belirtilmeden Kurtlar Vadisi Pusu'ya verilen ara bu hafta yayınlanacak yeni bölümle beraber son bulacak. Kurtlar Vadisi Pusu 235.bölüm aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle Vadi severleri yine ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 235.bölümden detaylar ve yeni bölüm fragman videosu..

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 235.bölümü ile ekranlara geliyor. Vadi yeni bölümde silahlar konuşuyor. Ruscoln ve Pusat Çakır'ı öldürmek için harekete geçen Pitbull ve ekibi çuvallıyor. Kendisini kimin öldürmek istediğinden habersiz olan Ruscoln ve Pusat Çakır bu suikast girişiminin arkasında kimin olduğunu bulmaya çalışıyor. Baltazar Tilki Andre'nin eline düşüyor. Mr Key'i öldürdükten sonra ŞEDİT örgütüne katılması için Sadık Biritani'ye gönderilen Akif bu örgütün içine sızmak için sözde halifeye itaat eder. Akif, ŞEDİT örgütü ile eylemlere katılarak ne kadar yetenekli olduğunu gösterir. Hakkı, Türkiye'deki karanlık işlerini yaptırdığı Mete ile yeni bir anlaşma yapar. Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu gelişmeleriyle 30 Ekim Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 235.Bölüm Fragmanı

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title